Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Savner en kampagne for brug af cykelhjelme 20. maj 2016

Jeg ved godt, at det er folks eget ansvar, hvorvidt de ønsker at bruge cykelhjelm eller ej. Dog kunne jeg godt ønske at Rødovre lavede en kampagne, der satte fokus på, hvor vigtigt det er at bære cykelhjelm i trafikken. Personligt kunne jeg aldrig finde på at bevæge mig ud i trafikken uden cykelhjelmen plantet på mit hoved.

Er det noget, I har haft i overvejelserne, eller er der ikke ressourcer til det? Nye undersøgelser viser, at to ud af tre vil gøre det lovpligtigt at køre med cykelhjelm. Personligt ville det glæde mig meget, hvis det var en sag, som Rødovre Kommune gik aktivt ind i.

Kilder:

- Politiken.dk - "To ud af tre vil gøre det lovpligtigt at køre med cykelhjelm" (9. marts 2016)

testguro.dk/test-af-cykelhjelme/

Tak for jeres store arbejde i øvrigt. Jeg er stolt over at være en del af Rødovre kommune

Oprettet af: Martin den 20. maj 2016, kl. 11:11
Besvar

Tak for de rosende ord.

Vi har ikke vores egen kampagne angående trafikemner, men deltager i de landsdækkende trafikkampagner, hvor Rådet for Sikker Trafik er en hovedarrangørerne bag. Trafikemnerne er nemlig et område, hvor der er behov for landsdækkende informationsindsatser og ikke kun lokale indsatser.

Rådet for Sikker Trafik kører for tiden kampagnen "Nederen Forældre", som denne gang kører på facebook. Den fokusser på, at få forældrene til skal være med til at fastholde børn og unges brug af cykelhjelm. Fastholdelse af unges bruge af cykelhjelmen øger nemlig sandsynligheden for, at de som unge voksne bliver ved med at bruge hjelmen.

Du kan læse om kampagnen på www.sikkertrafik.dk/kampagner/nederen-foraeldre

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 23. maj 2016, kl. 15:18 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.