Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Seniorvenlige tiltag på Roskildevej 14. feb 2020

Nu da Ørbygård er udvidet og mange nye indbyggere er flyttet ind syntes jeg det vil være på sin plads med at få lyset i bus stoppestedet ved Ørbygård til at virke. Om aftenen er det utrygt at opholde sig der. Om lyset kan jeg sige at det ikke har virket i de godt to år jeg har brugt stoppestedet, og om det er manglende vilje eller evne der er årsagen ved jeg ikke.
Samtidig bliver flere ældre efterladt i midterrabatten når Roskildevej passeres i lyskurvene. Der er alt for lidt tid med grønt til at passere. Jeg ser flere og flere passere andre steder end i lyskurven som følge heraf.


Oprettet af: Ib Franch jørgensen den 14. feb 2020, kl. 11:13
Besvar

Tak for at du gjorde os opmærksom på det manglende lys i læskuret ved Ørbygård. Det er nu fejlmeldt til driftsleverandøren. Deres elektriker gennemgik læskurene i kommunen sidste år i forhold til lyset i dem. Her blev der ikke noteret fejl på belysningen på det læskur. Om det er blevet overset dengang eller om det er en nye fejl siden den gang, kan vi ikke sige.

Grøntiden for Roskildevej/Rødovrevej er indstillet til at almindelige gående kan krydse vejen. For svagt gående er der nok grøntid til, at de sikkert kan nå ud til midterhellen på Roskildevej, hvor de så må opdele deres krydsning af Roskildevej i to. Det er en prioritering i forhold til fremkommeligheden for trafikken på Roskildevej. På Roskildevej har vi på hverdage ca. 29.000 køretøjer, 1.300 cyklister og busser kørende, som skal prioriteres. Det er op til en selv, om man ønsker at udsætte sig selv for den øget risiko ved ikke at benytte sig af fodgængerovergangen på Roskildevej. Generelt vil vi ikke anbefale, at fodgængere krydser de meget trafikeret vejene uden for de etableret fodgængerovergange. Ældre og svagt gående vil vi særlig ikke anbefale at begynde at krydse Roskildevej uden for de signalreguleret fodgængerovergange, da de er længere tid om at krydse vejen samt særlig de ældre risikerer livstruende skader, hvis de påkøres af en bilerne, der kører 60 km/t.

Mvh.
Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 19. feb 2020, kl. 12:05 Besvar

Lys i busskur er stadig slukket, og her på tærsklen til den mørke tid er en løsning på problemet igen aktuel. Løsningen er ikke at lade stå til, - løsningen er at fixe problemet.....

Oprettet af: ib franch jørgensen den 24. sep 2020, kl. 09:34 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.