Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Stort ønske om etablering af en cykelsti 12. sep 2019

Kære Rødovre Kommune
Et stort ønske at der etableres en cykelsti på Nørrekær, cykler der dagligt men oplever ofte at kørende biler eller parkeret biler ikke er opmærksomme på cykellisterne. Efter Vestebadet er det etableret cykelsti, hvilket er meget trygt for cykellisterne, både børn og voksne.

Oprettet af: Marianne Strømsted den 12. sep 2019, kl. 16:39
Besvar

Hej Marianne

Tak for dit forslag og ønske.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen planer om at anlægge cykelsti på Nørrekær. Det vil nemlig være et stort vejprojekt og en større ombygning af Nørrekær: Hertil vil det være svært at finde plads til både cykelsti, parkering, de kørende biler og fortov til fodgængerne indenfor vejarealet.

Til sammenligning, så strækningen med cykelsti ligger i Brøndby Kommune, hvor der de har næste dobbelt så meget plads til at kunne have plads til det hele indefor vejarealet.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 27. sep 2019, kl. 10:56 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.