Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

svineri 19. feb 2016

Jeg der bor i det nordlige Rødovre synes snart der er så beskidt og ulækkert på vores fortove. Prøv at gå en tur fra Islev bibliotek hen ad Tårnvej, forbi HOFOR (vandværket i Islev). Jeg har skrevet til dem om ikke de kunne klippe deres hæk ind, så begge fortovsfliser var til at gå på, intet sker. Gå videre over til Islev Torv, ved vandløbet før Danmarkshusene flyder det med affald på skrænterne ned til vandet.
I tunnelen under motorvejen er der plastret til med grafitti på væggene.Gå en tur fra hjørnet af Rødovrevej/Islev bibliotek til Islev Kirke. Ukrudt og affald overalt ind mod ejendommene, for ikke at tale om hundelorte. Gå en tur over til Aldi ved Broparken ad Slotsherrensvej. Hundelorte overalt, på brøndæksler osv. Affaldsspanden uden for Aldi er altid fyldt og affald overalt rundt om.
Jeg ved ikke om det er mig der ikke følger med tiden, men hvorfor er der ingen sanktioner overfor husejere der ikke passer deres fortove, Boligselskaber der ikke tømmer affaldsspande og hundejere der ikke tager deres hunds lort med sig.

Oprettet af: ulla radmer den 19. feb 2016, kl. 17:35
Besvar

Hej Ulla.

Vej- og Trafikafdelingen fører tilsyn med kommunens veje og fortove. Selve renholdelsen af fortov er en grundejerforpligtelserne, som skal udføres for den del af fortovet, der ligger ud til ens matrikel. Hvis vi ved tilsyn vurderer, at den manglende renhold er til gene for brugen af fortovet, så kan grundejeren få et påbud om at få ordnet forholdene.

Angående forholdene på private områder, som f.eks. Hvissingegrøften ved Islevbrovej (Hofor) eller hos boligselskaber, er det op til den enkle grundejer at bestemme renholdelsesniveauet.

Hvis du har flere spørgsmål kan vi kontaktes på rk@k.dk eller via telefon 36 37 70 00.

Oprettet af: Vej og trafikafdelingen den 23. feb 2016, kl. 08:11 Besvar

Det er præcis det samme på Frederikssundsvej, ja man skulle næsten begynde at sætte flag i de hundelorte, man møder på sin vej. Det ville i hvert fald få hundeejerne til at lægge mærke til, at det ikke går ubemærket hen, når de ikke samler deres kæledyrs efterladenskaber op efter sig.

Hver beboerforening/beboerselskab burde oprette sig og kortlægge, hvad de gør for at holde deres områder rent. Så kunne nye tilflyttere derudfra forinden vurdere, om det er steder, de har lyst til at bosætte sig.

For det er hamrende irriterende at flytte til et område, hvorefter du finder ud af, at der er lort på hvert et gadehjørne.

Oprettet af: Mads den 09. jan 2019, kl. 21:31 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.