Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Teknisk Forvaltning 08. aug 2016


Jeg retter henvendelse til jer, fordi der i det grønne areal ved passagen fra Tårnvej til Grønbækvej står et blommetræ.

Lige nu vælter blommerne ned på sti og vendeplads med det resultat at de smatter ud – og der komme dyr (insekter) i dem og når hvepsene kommer er det et helt festmåltid for dem.

Hvorfor træet er blevet plantet er mig en gåde, da ingen rigtig har glæde af det - men det har måske sået sig selv – det skaber snarere utryghed for de fodgængere, der har en fobi for hvepse og småkryb.

Er det derfor ikke muligt at få fjernet træet?


Med venlig hilsen

Juhler-Kristoffersen
Grønbækvej 10
2610 Rødovre

Oprettet af: Jeanette Juhler-Kristoffersen den 08. aug 2016, kl. 09:46
Besvar

Hej Jeanette

Passagen til Tårnvej er beplantet for at give et grønt indtryk af vejen og for at skærme Grønbækvej af fra Tårnvej.

Vi har ikke planer om at fjerne træet, da træet er stort, og der vil gå langt tid før der kan vokse noget tilsvarende op i den størrelsesorden. Heraf er generne med frugten og insekter kun i et begrænset tidsrum i løbet af året. Borgere og beboerne ved Grønbækvej er også velkommen til at plukke frugten, som er Mirabella blommer.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 08. aug 2016, kl. 14:51 Besvar

Hej,
Der ligger desværre en død kat (gråhvide) ved krydset mellem slotsherrensvej og tårnvej. Katten ligger ved siden af brandhanen ved busstoppested 12/132 mod byen.
Hilsen
Cynthia

Oprettet af: Cynthia Diaz den 17. okt 2016, kl. 16:43 Besvar

Støj fra Damhuskroens ventilationsanlæg.
Den varmepumpe der er monteret på Kroens tag / væg lige over taget larmer væsentligt mere end tilladt. Der er målinger på alle tidspunkter af døgnet og ugen, ja faktisk konstant. Disse målinger ligger på omkring 70 db i en afstand af ca. 50 meter. Den overdøver selv store lastbiler der kører på roskildevej ca. 100 meter væk

Oprettet af: Flemming Brandenborg den 11. okt 2019, kl. 14:41 Besvar

Kære Flemming

Tak for din henvendelse. Vi er i dialog med Damhuskroen med det formål at begrænse støjudbredelsen fra kroen generelt. Det indebærer en gennemgang af det samlede ventilationsanlæg og en vurdering af, hvor støjdæmpning er nødvendig.

Vh.
Miljø og Affald

Oprettet af: Teknisk Forvaltning den 17. okt 2019, kl. 13:51

Hej. Som bekendt var den første afslutning af cykelstien på Damhus Boulevard mildest talt uheldig. Hurtigt blev der lavet en panikløsning med etablering af hæk og påbudstavle D21 m. undertavle. Problemet er bare, at ingen cyklister vælger at følge anvisningen, men blot fortsætter på fortorvet på Damhustorvet (bemærk på vedhæftede billede alle sporene efter cykeldæk på fortorvet). Alle vi, der bor her ved, at man som fodgænger skal passe på ikke at blive kørt ned. Men man ser dagligt, at kunder, som kommer ud fra forretningerne må springe til side for at undgå kollision. Og det er ikke meget bedre på den modsatte side af vejen: her opdager kun de færreste cyklister, som kommer kørende på torvet mod Randrupvej, at de skal ind på cykelstien ...-og ikke fortsætte på den smalle vejbane

Oprettet af: Jørgen Bek den 15. dec 2019, kl. 20:15 Besvar

Hej jeg har et spørgsmål angående noget tilbygning på Nørupvej 24,der er virkelig blevet bygget meget til på grunden,tror der er blevet bygget over de 20% af hvad der må bebygges på den,er det lovligt at bygge så meget på grunden?,ved ikke om der er blevet søgt dispensation på det?håber i kan give mig svar på det?.
Hilsen Martin.

Oprettet af: Martin H Kjær den 20. mar 2017, kl. 16:02 Besvar

Hej Martin

Vi har en igangværende byggesag på Nørupvej 24, hvor vi i august 2016 har givet byggetilladelse til en tilbygning. Småbygningerne bliver nedtaget.

Ejendommen er omfattet af en deklaration, som bestemmer, at kun 1/6 af grunden må bebygges, til gengæld må der bygges i to fulde etager.
Rødovre Kommune er påtaleberettiget. Det vil sige, at vi kan vælge at benytte vores påtaleret og håndhæve deklarationen, eller vi kan undlade at benytte den efter en konkret individuel vurdering – svarende til en dispensation.

Ejendommen bebygges med en bebyggelsesprocent på 28,4%. Kommuneplanen angiver 30% som den bebyggelsesprocent, man ønsker for området. Rødovre Kommune har foretaget en konkret individuel vurdering at det samlede omfang af bebyggelse på grunden og givet byggetilladelse (med dispensation).

Du kan se hele byggesagen på www.weblager.dk.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at maile til byggesag@rk.dk.

Oprettet af: Byggesags- og Erhvervsafdelingen den 21. mar 2017, kl. 15:33 Besvar

Så er det blevet tid til at smøre lågen til vejpladsen ud mod Tæbyvej.....Den skriger!!!! Tak! ????

Oprettet af: Birgitte den 29. mar 2017, kl. 12:05 Besvar

Undskyld, anmodningen er havnet forkert.

Oprettet af: Birgitte den 29. mar 2017, kl. 12:10 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.