Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Der har desværre været udfordringer med de mange forsyningsledninger, der ligger i voldgaden. Der er nu fundet en teknisk løsning i forhold til Radius, som helt har fjernet deres ledning og Energinet, som nu har sænket deres ledning, så broen kan opføres. Hofor, som har en vandledning, ser nu ud til at have fundet en teknisk løsning, således at der er sikkerhed for forsyningen. Teknisk Forvaltning håber, at Hofor kan påbegynde deres arbejde med en flytning af deres ledning efter sommeren, hvorefter broarbejdet kan påbegyndes.

Oprettet af: Vej & Park den 08. jul 2019, kl. 14:22 Besvar

I har ødelagt låget på bio/rest container på Lucernevej 475

Oprettet af: Janni Soelberg den 07. maj 2020, kl. 19:32 Besvar

Undskyld. Jeg har lige fået afhentet plast og papir affald på adressen: Vamdrupvej 54

Oprettet af: Kirsten Rathleff den 15. jun 2020, kl. 11:16 Besvar

Fortovet langs de nye rækkehuse "Ved Sportspladsen 8-12" i Islev er, stadig ikke anlagt og gående bliver henvist til modsatte fortov, på trods af at byggeriet og haver/tilkørsler nu tydeligt er færdige og beboerne er flyttet ind.

Halvdelen af Islev skoles børn bruger den vej som skolevej, og da det er de yngste der ofte er på gåben, så skal de også automatisk krydse vejen.

Er det ikke snart muligt at få det anlægsarbejde færdiggjort, så vejen igen kan blive nogenlunde sikker at færdes på- og ved ?

Venlig hilsen,
Malene Ottesen

Oprettet af: Malene Ottesen den 04. jun 2019, kl. 09:16 Besvar

Hej
Ved stien mellem Højrisvej og Fortvej er "pælen" fjernet, hvilket betyder at der nu kører en del bil-trafik og varebiler gennem stien. Hvornår kommer "pælen" op igen ? Højrisvej er angivet som en "blind" vej og det her skaber utrygge og farlige situationer og meget mere trafik på vores lille vej.

Oprettet af: Marlene Rasmussen den 24. jun 2019, kl. 12:59 Besvar

Til teknisk forvaltning

Vi er efterhånden mange børnefamilier, som er flyttet ind i Irmabyen. Selv bor jeg på Irmavej med mine to børn, der begge går på Rødovre skole.

Vi cykler til og fra skolen og savner i den forbindelse et fodgængerfelt over Korsdalsvej ved Irmabyen. Vejen er nemlig meget trafikeret i myldretid og bilisterne kører stærkt, hvorfor det kan være svært for min 7-årige datter og min 12-årige søn at komme over vejen, når vi kommer cyklende fra rundkørslen og ned mod Irmabyen. Kunne I ikke overveje at etablere et fodgængerfelt mellem Irmavej og Plantagevej?

På forhånd mange tak.

Oprettet af: Louise Hjorth den 10. jul 2019, kl. 14:29 Besvar

Der blev ikke hentet haveaffald mandag den 12/8 på adressen

Ved Harrestrup Å 5

Oprettet af: Jørgen S. Mogensen den 13. aug 2019, kl. 09:59 Besvar

Hej Jørgen
Tak for din henvendelse.
Skraldemanden oplyser at han har hentet dit haveaffald.
Du kan altid skrive til Affald@rk.dk

Venlig hilsen,
Nana
Affald og Genbrug

Oprettet af: Affald & Genbrug den 21. aug 2019, kl. 11:48 Besvar

Hej med jer

I fredags stillede vi 15 poser med have skrald ud til afhentning og det blev også som altid hentet, men da jeg kom fra arbejde var der ikke nogen nye poser til os.

Vi er normalt aldrig udsat for at poserne bliver stjålet, så jeg ville høre om der kommer nogle skraldemænd forbi med de manglende poser, så jeg kan komme videre i haven med næste træ der skal trimmes :) ?

Venlig Hilsen
Jannie Kjerholt
Hendriksholms Boulevard 11

Oprettet af: jannie kjerholt den 04. sep 2019, kl. 08:51 Besvar

jeg har set rotter 2-4 stk rende langs naboskel indtil nr. 41 jeg bor i nr.43

venligst Claus Mogensen Mobol tlf 24650070

Oprettet af: Claus Mogensen den 05. okt 2019, kl. 12:51 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.