Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

tilstand på vej 20. jun 2018

Til rette vedkommende ( Erik Nielsen )

I krydset Rødovrevej / Jyllingevej ind mod byen hvordan kan det være at asfalten på cykelstien skal være i så dårlig stand ?

Er det noget kommunen har glemt ??


Oprettet af: Andreas Mickelsen den 20. jun 2018, kl. 20:12
Besvar

Kære Andreas

Tak for din henvendelse

Belægningen på den omtalte strækning har set bedre dage, hvorfor det også er vores vurdering, at den bør renoveres i løbet af en kortere årrække. Vi vurderer med andre ord ikke, at den er i helt så dårlig forfatning, som du beskriver. Renovering af vores veje er et prioriteringsarbejde. I år har vi f.eks. prioriteret at renovere en stor del af cykelstierne på Slotherrensvej, som vi vurderer, er i en dårligere stand end den omtalte strækning på Jyllingevej. Men strækningen på Jyllingevej er bestemt ikke glemt, og vi håber at kunne renovere den i løbet af de kommende år.

Vh.
Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 02. jul 2018, kl. 12:38 Besvar

Vil lige komme med min mening. For måske er trafikken "vigtigere" på Slotherrensvej, men der er altså f.eks. ligeså meget morgentrafik på Jyllingevej, hvorfor vi er mange som ser frem til, at denne strækning bliver opprioriteret...

Oprettet af: Lars den 09. jan 2019, kl. 21:04 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.