Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Trafik på Valhøj Allé ml. Tårnvej & Rødovervej 06. aug 2019

Kære Rødovre kommune

Efter der for ca. 1 års siden blev anlagt nyt asfalt på Valhøjs allé mellem Tårnvej og Rødovrevej har de etablerede fartdæmpninger ikke virket efter hensigten. Asfalten og fartdæmpningerne ligger nu i niveau med hinanden, således, at bilerne med høj fart kan køre igennem; hvilke de desværre også gør. Der bliver meget ofte kørt hurtigere end de tilladte 40 km i timen. Derudover oplever vi ligeledes meget tung trafik på vejen, hvor lastbilerne desværre også kører for stærkt.
Jeg håber I vil tage ud og se på det og rette op på denne meget uhensigtsmæssige og uheldige situation.

Med venlig hilsen
Christina Ries Dünweber
Højnæsvej 18

Oprettet af: Christina Dünweber den 06. aug 2019, kl. 13:59
Besvar

Med udlægningen af det nye slidlag er kantforskellen, som du skriver, mellem kørebanen og brostensbelægningen blevet mindre.
Vi har planlagt at foretage en ny hastighedsmåling på Valhøjs Allé her til efteråret, så vi kan se hvordan hastighederne har ændret sig efter kørebanen er blevet renoveret. Ud fra resultatet af hastighedsmålingen vurderer vi om der er behov for en renovering af de hastighedsdæmpende tiltag på Valhøjs Allé.

Det er nu også blevet muligt, at borgere selv kan bestille hastighedskontrol hos politiet. Det kan du overveje om det vil hjælpe på trafikkens hastigheder langs Valhøjs Allé. Kontrollen kan bestilles via det her link - politi.dk/bestil/bestil-en-betjent/bestil-en-faerdselskontrol

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 13. aug 2019, kl. 14:17 Besvar

Jeg takker for svar og for at I planlægger hastighedsmåling på vejen - jeg håber dog at dette også vil blive gjort i ydertimerne, da det oftest er dér, der køres rigtig stærkt.
Desværre er jeg dog lidt uforstående overfor hvorfor I ikke får udbedret kantforskellen så dæmpende virker efter hensigten; ellers er de intet værd og det virker nyttesløst. Jeg får ikke ligefrem følelsen af at I lytter til mig som borger, når I handler som I gør. Jeg er ikke den eneste i vores boligområde, der har bemærket denne fart problematik og det er ikke første gang jeg selv fremhæver det for jer i kommune. (Jeg var én af de borgere der deltog i jeres Workshop(s) vedr. trafik i Rødovrekommune).
venligst
Christina Dünweber

Oprettet af: Christina Dünweber den 14. aug 2019, kl. 08:41 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.