Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Trafiklysene på havnevej fra jernebanen til RødovreCentret 04. apr 2019

Det har aldrig taget længere tid at køre fra Rødovre station til R'dovreCentret.
Er lysene bevidst usynkrone ?
De dobbelte lyskurve på havnevej ved stationen og ved Roskildevej modarbejder hinanden og tillader i perioder kun meget få biler over ad gangen. Jeg kører strækningen hver morgen kl 6.30 og undrer min over at jeg kan blive stoppet 4 gange i disse 4 lyskurve. Specielt den ved Roskildevej giver dagligt problemer.
Det må være muligt at sætte det om som det var for et år siden hvor man kunne komme over disse dobbelte lyssignaler på en gang.

Oprettet af: Jesper Rasmussen den 04. apr 2019, kl. 09:23
Besvar

Tak for dit indlæg.

Lyskrydsene ved hhv. Agerkær/Rødovre Stationsvej og ved Nørrekær og Roskildevej er ikke forbundne, dvs. der er ingen samordning – men de er ikke bevidst usynkrone.

Krydset Roskildevej/Tårnvej er et af de mest trafikerede kryds i kommunen, og derfor har dette kryds en lang omløbstid i myldretiden. Omløbstiden er den tid, det tager fra krydset at ”komme hele vejen rundt”. En lang omløbstid gør at der kan afvikles mere trafik.

Hvis lyskrydsene skal være synkroniserede, skal de alle have samme omløbstid, og ulempen er derfor, at trafikanterne kommer til at vente længere tid, især fra sidevejene, så det er en afvejning af fordele og ulemper.

Mht. lyskrydset Roskildevej/Tårnvej er dette samordnet med krydsene på Tårnvej ved Nørrekær og Valhøjs Alle, og endvidere er lyskrydsene på Roskildevej ind mod København samordnede. Vi har indført nye programmer i januar, og der vil komme nogle mindre justeringer i løbet af ikke alt for lang tid, som forhåbentlig vil gøre at trafikken bliver lidt mere glidende.

Med venlig hilsen
Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 10. apr 2019, kl. 13:25 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.