Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Trafiksikkerhed 14. jun 2017

Kan nogen forklare mig rationalet?: - på Storekær langs banen, lang lige vej med få udkørsler, der har godt overblik og bred græsrabat - er der parkering forbudt i begge vejsider, vejbump OG hastighedsbegrænsning på 30 km, - fint nok for så vidt

MEN på Frøslevvej, smal villavej med småbørn, en del skolebørn og et vejsving umiddelbart efter indkørslen fra Damhus Boulevard er der hverken bump eller hastighedsrestriktion......men dårligt overblik og høj hastighed.
Der forestår et større byggearbejde omkring Rødovre Station, og der skal ikke meget fantasi til at forestille sig øget trafik på villavejen. Kan man ikke forsøge at forbedre trafiksikkerheden snarest?

Oprettet af: Susanne Løvgard den 14. jun 2017, kl. 12:48
Besvar

De fleste trafiksaneringer af vejene i Rødovre stammer tilbage fra omkring 2000. Dengang var der fokus på at undgå hurtig gennemkørende trafik i boligområder, der brugte de mindre boligveje som smutveje. Det er derfor, at den nordlige del af Frøslevvej mellem Fritz Møllers Vej og Skodborgvej i dag er trafiksaneret med bump.

I kommunens nye trafikplan, "Trafikplan 2016", er der forslag om en systematisk gennemgang af de nuværende hastighedszoner i kommunen. Trafikplanen er til politisk behandling i juni måned.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 14. jun 2017, kl. 14:38 Besvar

Hej R. K jeg synes trafikken på bjerringbrovej er meget hurtig iforhold til hvad folk må kører.
De bump der er på vejen har ingen effekt på trafikken. Der er skole og det er et opbygget område. Jeg ser flere bilister kører hurtigt slalom rundt om de bump ihvertfald 70-80 km/t.
Er der noget vi kan stille op?

Oprettet af: Thomas Barker den 27. mar 2019, kl. 21:03 Besvar

Hej Thomas

Det er ikke det indtryk vi har af trafikken, når vi måler på hastighederne af biler og lastbiler på Bjerringbrovej. Køretøjerne kører efter hastighedsgrænsen og holder sig omkring de 45 km/t. Ligesom på andre veje i kommunen kan der være et par enkle trafikanter som ikke følger hastighedsgrænsen. Dem kan kun politiet gøre noget ved, såfremt de fanger dem i en færdselskontrol. Du kan skrive til politiet og forespørge om en færdselskontrol for Bjerringbrovej via det her link - politi.dk/bestil/bestil-en-betjent/bestil-en-faerdselskontrol

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 29. mar 2019, kl. 09:20 Besvar

Jeg vil gerne foreslå at man øger trafiksikkerheden for fodgængere i krydset mellem Roskildevej og Veronikavej. Dette benyttes i høj grad af børn på vej til og fra institution samt gangbesværede, der bor i området. Signalet for fodgængere er meget kortvarigt grønt og de to førnævnte målgrupper har svært ved at nå helt over. Det er aldeles utrygt at stå på plateauet på midtvejen, hvor de tunge køretøjer er meget tæt på. Ligeledes køres der med høj hastighed. Må jeg foreslå en form for afskærmning, så man kan placere sig nogenlunde trygt i ventetiden?
Vh Anna-Sofie Bjørklund

Oprettet af: Anna-Sofie Bjørklund den 21. aug 2019, kl. 09:21 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.