Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Ungdomsbyen 09. mar 2016

Da man i øjeblikket er i fuld gang med nedrivning af Ungdomsbyen, vil jeg anbefale at man vil bevare grundstensdokumenterne fra de forskellige huse-evt. i lokalhistorisk samling:
Er TF bekendt med at der ligger flere nedgravede oliebeholdere på området?

Oprettet af: Palle Toftemann den 09. mar 2016, kl. 14:35
Besvar

Hej Palle

Vi har talt med bygherre, der under den forestående nedrivning vil være opmærksom på at bevare grundstensdokumenterne, hvis de støder på dem. Udfordringen er at vi i vores arkiv ikke kan lokalisere, hvor disse er placeret i bygningerne. Hvis du har nogle mere præcise oplysninger, der kan hjælpe os og bygherre, må du meget gerne skrive til os. Lokalhistorisk Samling har meddelt os, at de gerne vil opbevare dem.

Med hensyn til olietanke er køber i henhold til købsaftalen bekendt med, at der er olietanke på ejendommen, og vil foranledige at tankene blændes eller fjernes.

Oprettet af: Byggesags- og Erhvervsafdelingen den 18. mar 2016, kl. 11:33 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.