Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Utrygt at vente på midten af fodgængerfeltet 27. mar 2021

Kære RK
Når man færdes med små gående børn og barnevogn, er der ikke meget plads på midten af fodgængeroverfeltet Tårnvej/Rødovre Parkvej i situationer, hvor man ikke når hele vejen over. Jeg oplever, at nogle billister kører meget stærkt på Tårnvej - og oplevet at jeg og mit barn er meget udsatte, når vi står og venter på midten af fodgængerfeltet med næsen mod rådhuset. Det er meget utrygt, at bilerne kommer så tæt på i meget høj fart.
Har I planer om at gøre midten af fodgængeroverfeltet bredere?

Oprettet af: Julie den 27. mar 2021, kl. 22:01
Besvar

Hej Julie

Vi har på nuværende tidspunkt ikke planer om yderligere ændringer i Tårnvej/Rødovre Parkvej krydset. En udvidelse af støttepunktet er en større anlægsopgave, da midterrabatten skal udvides på en længere strækning og alle kørebanerne til og fra krydset skal indsnævres.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 30. mar 2021, kl. 11:36 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.