Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Vedr Fortvej 02. feb 2017

Renoveringen af fortvej og etableringen af cykelstier har ikke sænket farten på strækningen fra tårnvej til Rødovre vej. Som jeg ser det mangler der indsnævninger og/eller bump for at få farten længere ned. Det er min fornemmelse at man uden problemer når der ikke er modsatrettet trafik kan køre 50 km/t på strækningen og det var vel ikke hensigten da planen blev vedtaget.

Oprettet af: Claus Dongsted den 02. feb 2017, kl. 19:50
Besvar

Hej Claus

Tak for din henvendelse vedrørende Fortvej.

Arbejdet på Fortvej er ikke endelig færdigt. Der mangler flere steder, at blive etableret hævede flader på strækningen med rød asfalt. Arbejdet med den røde asfalt er blevet udskudt til senere i år pga. vejret, da den er temperaturfølsom og derfor bliver mindre holdbar, hvis den ligges ud mens det er koldt. Så snart vejret tillader det, vil fladerne blive etableret og være med til at understøtte nedsættelsen af hastigheden.

Med venlig hilsen

Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 03. feb 2017, kl. 10:06 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.