Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Vi drukner i hundelort og affald 04. mar 2015

Vi drukner i hundelorte her i islev/husum området. Der er så meget lort på fortove og stier at man nærmest ikke kan færdes her - jeg kunne snilt tælle 500 lorte på den 1,5 km der er på gåturen til min datters børnehave og det er vel at mærke på en enkel vejside. Vi er tilflyttere fra Københavns kommune og håbede på at børnene kunne færdes frit, men det er på ingen måde muligt med alt det hundelort. Hver dag må man nedværdige sig selv til at fjerne lort fra barnevogne, støvler mm.
Er det ikke muligt at i kunne sætte flere skraldespande og skilte op, evt overveje et gratis pose system som på Frederiksberg?
Derudover flyder vores område omkring Brunevang og Harrestrup å med affald, tæpper, cykler mm. Det pynter virkelog ik i den kønne natur der ellers er.
Jeg håber at i vil tage denne mail seriøst og gøre noget ved affaldsproblemerne. Mvh anne mikkelsen

Oprettet af: Anne mikkelsen den 04. mar 2015, kl. 11:49
Besvar

Kære Anne Mikkelsen

Tak for din henvendelse.

Vi kan godt forstå din frustration over hundelorte. Det er grundejernes pligt at renholde fortovene foran deres grunde, hvilket også omfatter fjernelse af hundelorte. Hvis vi skal opsætte flere skraldespande vil det driftsmæssigt give os en ekstra omkostning, med tømning af de ekstra skraldespande, som vi ikke har ressourcerne til. Vi har tidligere forsøgt os med at tilbyde gratis poser til hundeejerne, hvilket resulterede i, at der lå poser med hundelorte i stedet. Det er derfor ikke en løsning vi bruger mere.

Med hensyn til affald ved Harrestrup Å vil vi meget gerne have en mere præcis angivelse af hvor dette affald ligger. Vi er meget glade for at få info om hvor der ligger skrald, men siden at det ikke allerede er fjernet, kan det måske være, at affaldet befinder sig på en privat matrikel el.lign. Vores medarbejdere gør meget ud af at holde kommunen pæn og ren, og det er vigtigt for os at de grønne områder ikke indeholder affald, eller efterladenskaber, netop for både at beskytte natur, dyr, planteliv, vandløb og vandkvaliteten, men det er ikke altid at vi ser alt skrald, før borgerne gør. Derfor tager vi altid gerne imod oplysninger om hvor der skulle befinde sig skrald o. lign. Jeg giver henvendelsen videre til vores gartnere, men vil også gerne vide mere præcist hvor dette skrald befinder sig.

Med venlig hilsen

Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Mica Lyngsø Russ den 05. mar 2015, kl. 15:47 Besvar

Jeg bor også i Islev, nærmere Glerupvej/Hvidsværmervej/Rådmand Billesvej, det er sandt at her flyder med hundelorte…
jeg har tit tænkt på om man ikke kunne lave en hundepark under den nye motorvejsbro fra Hvidsværmervej til volden? det er et lille grønt område uden noget formål! vi er mange der har hunde i dette område, en hundepark ville gøre en stor forskel!

Oprettet af: Henrik Pedersen den 10. mar 2015, kl. 07:48 Besvar

Kære Henrik Pedersen

Tak for din henvendelse.

Området du foreslår til hundepark er for lille til formålet. Det vil meget hurtigt blive ulækkert og lugte hvilket vil være til gene for områdets beboer. Vi kan henvise til fritløbsområderne ved Damhusengen og Hareskovene.

Med venlig hilsen

Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Mica Lyngsø Russ den 13. mar 2015, kl. 11:52

Jeg syntes ikke du er i en” vanskelig situation” det du skriver om sker uden for din have jeg må leve med at jeg ikke for tømt mine affald bøtter og når de tømmer madaffaldet sker det i min have og vis poserne går i stykker skal jeg selv gøre rent efter skraldemanden eller kommer der rotter
fremgangs måden er godkend af kommunen jeg har klage utallige gange uden det hjælper jeg får kun at vide det forstå de ikke
Så i dag har jeg skrevet til kommunen at vis det sker igen må de ikke komme ind i haven og jeg køre ikke spanden ud
mvh.


Oprettet af: peter mogensen (bare ved at læse beskeden ved de hvem der har skreve det) den 10. jul 2015, kl. 16:29 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.