Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Vild larm fra “fest” på Islev skole 17. maj 2019

Det er skønt og dejligt at det er mildt og dejligt vejr og det er så skønt at vi kan bruge Islev skoles faciliteter til at gøre sommeren lang og dejligt og kan lave bål og hygge om dagen.
Nu er foråret kommet og det betyder også at bålpladsen allerede er omdannet til gadefest. Voldsom og ekstrem larm og med ubehagelig adfærd med, holdes der nu gadefest så hele nabolaget holdes vågen og er voldsomt generet.
Politiet er ikke rigtig villige til at gøre noget og har sikkert rigeligt og de foregående år har henvendelser til jer været forgæves. Det er svært at forstå at flertallet her skal lægge under fordi de få skal have liv at benytte skolens faciliteter på den måde:
Det er vores hjem, liv og nattesøvn, altså livskvalitet, vi skal gå på kompromis med fordi ingen indtil videre har ville gære noget.
Hvad skal der til for at mange vil tage den nuværende “fri afbenyttelse”
op til overvejelse, så is der har valgt at bo her også kan være her?
Christina

Oprettet af: Christina den 17. maj 2019, kl. 03:10
Besvar

Hør her din shisko, mine brøder og giz har lov og ret til at have det der dak i deres kvarter hvis de har lyst. Det et hårdt liv på gaden i sådan et område. De har brug for deres para og har hinandens rygge din adem. Så flyt til landet hvis det gør dig sur at de har det ornligt sjovt dig.

Sov godt - Gilli

Oprettet af: Gilli den 19. aug 2019, kl. 20:44 Besvar

Stream Vai Amor

Oprettet af: Gilli den 19. aug 2019, kl. 20:45 Besvar

Kære Christina

Tak for din henvendelse.
Vores skolers udendørsfaciliteter kan benyttes af offentligheden, når skolerne er lukkede, fx weekender. Der er pt. ingen planer om at lukke for denne mulighed. På den anden side skal der jo være plads til alle, og der skal selvfølgelig tages hensyn til de borgere, der er naboer til skolen. Vi har derfor givet din besked videre til ledelsen på Islev Skole og til kommunens SSP-konsulenter, så de kan være opmærksomme på uønsket adfærd.

Venlig hilsen
Skoleafdelingen

Oprettet af: Skoleafdelingen den 20. aug 2019, kl. 13:36 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.