Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Ytringsfrihed ER EN FORLØGENHED! 20. nov 2019

Danmark promovere sig selv, bryster sig selv med, at have ytringsfrihed, men det er en løgn. Det handler om, hvem du er, ikke om, hvorvidt du har en grundlovssikret ret til ytringsfrihed. Jeg er blevet nægtet adgang til Rødovre lokal radio, selv om det er kommunalt støttet, og jeg er skatteborger og betaler en god del af min førtidspension i skat, så kan jeg ikke få taletid i Rødovre Radio. Hvor er ytringsfriheden i det? Ytringsfrihed i Danmark, for proletariatet, adgange til medierne, for proletariatet, muligheden for, at præge debatten i det demokratiske Danmark, hvis ikke, man er rig, ejer fabrikker, har en akademisk uddannelse, et velbetalt job, eller forbindelser til rige og magtfulde mennesker, så har man ikke ytringsfrihed! Al adgang til de sørgelige efterligninger af debatsites for proletariatet går igennem moderatorer/ censorer, der er skideligeglad med, hvad grundloven siger om ytringsfrihed, kan de ikke lide, dig, eller det du står for, så er din adgang til, at præge debatten 0.

Hvorfor kan jeg ikke få adgang til min lokal radio, når jeg betaler skat og er Rødovre borger?!

Oprettet af: Felix Jensen den 20. nov 2019, kl. 15:22
Besvar

Hej Felix Jensen.
Jeg har med stor interesse læst dit indlæg, og jeg kan tilføje, at du mere end ret. Det er en meget sørgelig udvikling, især når vi er skubbet ud af samfundet generelt.
Jeg forstår dine frustrationer, afmagt, skuffelse, afmægtighed og ect. Men hverken du eller jeg inden for magtens cirkler-, Og jeg forstår godt hvorfor du ikke får "taletid" i bl.a. RNN. Du får kun et gæt, Felix Jensen, hvorfor?
De bedste hilsner til dig med ønske om en god positiv dag????
Mvh.
Bjørn Malling.

Oprettet af: Bjørn Malling den 21. nov 2019, kl. 17:23 Besvar

Jeg foretrækker en lige ud klar i spyttet debat. Så, hvad med, at fortælle, lige ud, hvad du vil have, at jeg skal gætte.

Oprettet af: Felix Jensen den 19. dec 2019, kl. 21:37 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.