Borgerdrevne forslag

Her kan du oprette og støtte forslag, som du ønsker dine lokalpolitikere skal drøfte.
Et forslag udløber 12 måneder efter det er oprettet.

Borgerdrevne forslag

Fold alle ud

Opret forslag

Som borger i Rødovre Kommune har du mulighed for at oprette et forslag, som du ønsker dine lokalpolitikere skal drøfte. For bl.a. at sikre at forslaget er relevant for andre end bare dig, skal det bakkes op af stemmer fra andre borgere. Det kræver 500 stemmer at få et forslag drøftet i Kommunalbestyrelsen.

Du skal være opmærksom på, at dit forslag skal have relevans i forhold til den type opgaver kommunen løser, ligesom forslag ikke kan drøftes, hvis der allerede er truffet beslutning. Det er udelukkende Rødovreborgere, der må oprette forslag.

Et forslag udløber 12 måneder efter det er oprettet.

Du skal angive dit navn, din adresse og e-mail, men kun dit navn vil være synligt for andre.

Stem på et forslag

Er du enig i et forslag, der er stillet af en borger i Rødovre, har du mulighed for at stemme på forslaget. Du skal angive dit navn, din adresse og e-mail, men dine kontaktoplysninger vil ikke være synlige for andre. Du skal være borger i Rødovre for at stemme på et forslag.

Der foretages regelmæssige tjek af navne og adresser for at sikre, at det kun er Rødovreborgere der opretter og stemmer på forslag.

Fysiske underskrifter

Du har også mulighed for at indsamle fysiske underskrifter til dit forslag. De Rødovreborgere, der støtter forslaget skal angive navn, adresse og underskrift. Det skal være tydeligt, hvilket forslag borgerne støtter. De fysiske underskrifter skal afleveres til Rødovre Kommune, staben for Politik og Kommunikation.

Information om datahåndtering

Dine personoplysninger vil blive brugt i forbindelse med behandlingen af borgerdrevne forslag. 

Et forslag udløber 12 måneder efter det er oprettet. Alle personoplysninger knyttet til et forslag, herunder oplysninger om forslagsstiller og støtter, vil blive slettet, når forslaget udløber.

Opnår et forslag 500 stemmer inden for 12 måneder, og opfylder forslaget kriterierne for en drøftelse i Kommunalbestyrelsen, vil personoplysninger knyttet hertil blive slettet, når forslaget er færdigbehandlet.

 

flytning af vinterferie 20. feb 2018

Jeg håber at dette forslag, kan komme i betragtning, for tænker på det nok ikke kun er mig der har det på samme måde. Jeg synes at vi i Rødovre kommune skal gå forrest for de andre vestegns kommuner. For hvordan kan det være at man i Rødovre Kommune har vinterferie i uge 8. Men rigtig mange andre kommuner har i uge 7.

Der findes 98 kommuner i Danmark, de 78 af dem har i uge 7.. hvor resten har i uge 8.

Nogle familier bliver hårdt ramt af dette, da men måske har et barn i en skole i Rødovre ( uge 8 ) hvor at barnets søskende går på en der har vinterferie i uge 7.
Der er også nogle forældre har ikke har mulighed i dette tilfælde at holde ferie med begge børn, da man ikke har mulighed for at bruge 10 ferie dage på det. Da man jo også har andre ferie såsom sommerferie.

Så derfor er mit forslag.
At vi i Rødovre kommune i fremtiden, kan bringe vinterferien til uge 7 og ikke uge 8. Da uge 7 er det uge hvor de fleste familier har ferie,

Oprettet af: Morten Veile Olsen den 20. feb 2018, kl. 22:47

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Politik og Kommunikation
Rødovre Parkvej 150
2610

Telefon
36 37 70 00

Email

Kontakt og åbningstider