Rødovre Kommune hjælper erhvervslivet

17/03-2020

Rødovre Kommune har valgt at fremrykke sine betalinger til de leverandører, der ønsker det. Det skal medvirke til at holde hånden under dansk erhvervsliv og beskæftigelsen.

Corona-virus har ramt erhvervslivet hårdt og hos mange virksomheder styrtdykker indtjeningen. Derfor vælger Rødovre Kommune nu at fremrykke betalingen af regninger til virksomheder, der leverer varer og serviceydelser til kommunen. Dermed får virksomhederne pengene i kassen væsentligt hurtigere end normalt.

”Rødovre Kommune har en solid økonomi, og vores kassebeholdning kan godt klare det ekstra træk, der kommer, når vi fremrykker betalingerne. Vi står i en helt ekstraordinær situation, hvor vi må gøre, hvad vi kan, for at så få som muligt bliver arbejdsløse. Vi giver en hjælpende hånd til de virksomheder, der er pressede efter de pludselige udfordringer med corona-virus”, siger borgmester Erik Nielsen.

Du kan læse mere om, hvad du som leverandør til kommunen skal gøre, hvis du ønsker at få fremrykket betalingen her på rk.dk.

På trods af den nedlukning, som alle kommuner oplever i disse dage, fastholder Rødovre Kommune sit høje anlægsbudget på 128 mio. kr. i 2020.