Tyvstart på ny daginstitution

18/01-2018

Rødovre Kommune er i gang med at bygge en ny og moderne børneinstitution ved Irmabyen, som er planlagt til at stå færdig i slutningen af året. Men tilstrømningen af familier og ikke mindst de helt små borgere er så stor, at man nu åbner en midlertidig institution. Børn og personale rykker over i det nye byggeri, når det står færdigt.

”Det er en fantastisk udvikling, at Rødovre er så populær, og at der er en stor tilstrømning af børnefamilier. Men lige nu og her giver det et stort pres på vores daginstitutioner. Vi følger udviklingen meget tæt og tager alle redskaber i brug, så der fortsat er garanti for pasning til alle børn”, siger formanden for Børne- og Skoleudvalget Flemming Lunde Østergaard Hansen.

Rødovre Kommune har lejet lokaler af Rødovre Boligselskab og indretter tre nye vuggestuegrupper til i alt 30 børn. Den nye institution ved Irmabyen får plads til i alt 180 børn i vuggestue og børnehave.

Rødovre Kommune har i forvejen udvidet de eksisterende børneinstitutioner Skanderup og Broparken, så der fra årsskiftet blev plads til 20 vuggestuebørn mere.

Fakta

  • Den midlertidige institution bliver oprettet på adressen Valhøjs Allé 141, 2610 Rødovre
  • Institutionen åbner den 1. marts 2018. Indskrivningen er startet.