Uddeling af Rødovre Musikpris bliver udskudt

16/12-2020

Rødovre Musikpris bliver normalt uddelt ved den traditionsrige nytårskoncert i Viften i starten af året. Men i år er nytårskoncerten aflyst pga. corona-restriktionerne – derfor bliver prisen i 2021 uddelt ved en stor sommerkoncert.

Rødovre Musikpris bliver normalt uddelt på et brag af en festdag i en fyldt sal i Kulturhuset Viften i starten af januar. Det kommer ikke til at ske i år, da nytårskoncerten er aflyst. Uddelingen kommer i stedet til at ske ved en stor og flot koncert til sommer - når vi forventeligt igen må samles.

”Uddelingen af musikprisen er en stor og festlig lokal begivenhed. Lige nu er vi ramt af nedlukning, så det kan ikke lade sig gøre. Men vi tager revanche til sommer med en stor koncert, hvor prisvinderen kan spille sammen med Rødovre Concert Band, som det er traditionen, og hvor der også er musikalske indslag fra vores dygtige børn og unge”, siger borgmester Britt Jensen.

Rødovre Musikpris er stiftet af Rødovre Kommune og Rødovre Centrum. Prisen gives sammen med et kontant beløb til en ung, lovende musiker.