Valgtilforordnet til Europa-Parlamentsvalget søndag d. 9. juni 

25/04-2024

Søndag den 9. juni er der Europa-Parlamentsvalg. Det er Rødovre Kommune, der står for afviklingen af valget i Rødovre, og vi søger i den forbindelse Rødovre-vælgere, der som valgtilforordnede vil hjælpe til på dagen.

Som tilforordnet hjælper du med den praktiske afvikling af valget ude på de enkelte valgsteder. Her kan du varetage funktioner som at skanne valgkort, udlevere stemmeseddel, lave kontrol ved stemmeboks og kontrol ved stemmekasse mv. Vores lokale partigrupper i Kommunalbestyrelsen stiller traditionen tro med tilforordnede til valget, men kommer vi en situation, hvor vi har brug for ekstra hænder, vil vi gerne have din hjælp.

Du kan melde dig som valgtilforordnet ved at klikke på link til skemaet herunder. Når vi nærmer os valget, tager vi direkte kontakt til de valgtilforordnede, som vi har brug for. Du får kun besked, hvis vi har brug for dig på valgdagen. Det vil sige, at hører du ikke fra os inden den 25. maj, har vi fundet de valgtilforordnede, vi har brug for til valget.

Du skal være indstillet på at være tilforordnet under hele valget fra kl. 9-20 (mødetid kl. 8.15). Diætsatsen for at være tilforordnet fra valgdagens start til valget er slut er i 2024 på 900 kroner. Diæten er skattepligtig.

Klik her, hvis du er interesseret i at blive valgtilforordnet.