Pædagogisk Udviklingscenter

Pædagogisk Udviklingscenter (PUC) er en udviklingsenhed under Rødovre Kommune, som rummer en bred vifte af pædagogiske og faglige tilbud til børn, forældre, medarbejdere og ledere.

Hvad er PUC?

Pædagogisk Udviklingscenter (PUC) er en udviklingsenhed under Rødovre Kommune, som rummer en bred vifte af pædagogiske og faglige tilbud til børn, forældre, medarbejdere og ledere. 

Vi samler og formidler kontakt til en bred vifte af kompetencepersoner indenfor den pædagogiske og faglige udvikling i kommunen – og medvirker således til at skabe sammenhæng og udvikling indenfor kommunens 0-18 års område.

På Pædagogisk Udviklingscenters hjemmeside kan du klikke dig ind på de tilbud, som er relevante for dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte den person, som er ansvarlig for det enkelte tilbud, eller Pædagogisk Udviklingscenter via kontaktsiden.

Pædagogisk Udviklingscenter har deres egen hjemmeside

Samtalegruppe for børn og unge

Børn og unge, der vokser op med forældre med psykiske vanskeligheder, har brug for viden og for at møde andre i samme situation. I psykiatrifondens samtalegrupper møder børn ligesindede, de taler om det svære og har det sjovt sammen. Samtalegrupperne er for de 7-16-årige.

Du kan tilmelde dit barn til en samtalegruppe på følgende hjemmeside: www.rk.dk/bg/ samt finde mere information om samtalegrupper for børn og unge.

Kontaktoplysninger: 

Forvaltning: Børne- og Kulturforvaltningen
Afdeling: Pædagogisk Udviklingscenter
Leder: Karina Lange
Adresse: Tæbyvej 9, 2610 Rødovre
Telefon:: 36 37 70 00

Telefon- og Åbningstider:
Mandag - Torsdag 8.00 - 15.00
Fredag 8.00 - 14.00

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre

Telefon
36 37 70 00

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune

Kontakt og åbningstider