Mød Mig - et tilbud til psykisk sårbare

I Rødovre Kommune har vi fokus på at give vores borgere en tidlig indsats, da vi ved, at tilbud om hurtig hjælp virker og forebygger langvarige forløb. ’Mød Mig’ er et tilbud for psykisk sårbare borgere, hvor du kan få hjælp til små og store problemer. Med tilbuddet skal det være tydeligt, hvor du går hen for at få vejledning eller støtte til det, du har brug for i dit liv lige nu.

’Mød Mig’ - Hurtig støtte og vejledning til psykisk sårbare

Værter tager godt imod dig

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen. I ’Mød Mig’ har vi derfor værter, som byder på en god kop kaffe i hyggelige omgivelser, der er indrettet særligt til det gode møde. Værten vil i samtalen hjælpe dig med at afklare behovet for hjælp, og så vidt muligt starte hjælpen op samme dag.

Du bliver mødt som et helt menneske med de forskellige udfordringer, du har. Uanset hvad ens udfordring er, kan man få hjælp hos dygtige fagpersoner, som ikke kommer med den færdige løsning på problemet. I ’Mød Mig’ er du selv en aktiv del af at pege på problemet og finde den rette løsning.

Et forløb med én samlet plan

Du får én plan og overblik over, hvem der gør hvad og hvornår. Værterne vil følge dig gennem forløbet og have et overblik over hvilke muligheder, der er for at få hjælp, både i og uden for kommunen.

Hvis du f.eks. ønsker støtte til at møde andre og komme med i et fællesskab, kan værten hjælpe med at undersøge, hvilke muligheder der er for at deltage eller blive frivillig i en forening – og matche dig med det rigtige tilbud.

Kom forbi i vores åbningstid

I ’Mød Mig’ tilbud behøver du ikke bestille tid. Du kommer bare. Her vil vores værter tage godt imod dig. Få en kop kaffe og hør mere om de forskellige tilbud i ’Mød Mig’. Tilbuddet er også for pårørende.

Alle er velkomne til at komme forbi i åbningstiden på Else Sørensens Vej 31 - 33

• Kl. 10-13 alle hverdage, torsdag også kl. 16-18.

Du kan også ringe til os på tlf. 30 76 96 96.

Hvad kan man få hjælp til?

I ’Mød Mig’ tilbyder vi én-til-én samtaler med fokus på:

• Støtte til at håndtere dine psykiske eller fysiske udfordringer
  • At skabe struktur eller få indhold i dagligdagen
  • Støtte til at håndtere konflikter
  • Hjælp til at få et overblik over din økonomi
  • Vejledning til et bedre helbred med motion, kost, søvn m.m.
  • Hjælp til at forberede samtaler – og en medarbejder der kan følge med dig til samtaler
  • Håndtere ensomhed og undersøge muligheder for at blive en del af et fællesskab
  • Et overblik over din post, e-Boks og diverse
  • NADA – øreakupunktur, der afbalancerer og styrker kroppens funktioner.

Vi tilbyder også en bred vifte af gruppeforløb, hvor man kan møde andre med de samme interesser og udfordringer.

Det kan f.eks. være:

• Yoga
  • Motion
  • Kaffeklubber m.m.
  • Selvhjælps- eller pårørendegrupper.

Om ’Mød mig’

’Mød Mig er et konkret tiltag i Rødovre Kommunes ’Helhedsplan for psykisk sårbare’, der skal skabe de bedste muligheder for, at borgere med korte eller længerevarende psykiske udfordringer kan leve meningsfulde liv med høj livskvalitet.

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune