Cykelstrategien

Rødovre Cykelstrategi en plan for, hvordan cyklisterne i Rødovre over de næste tolv år får så gode forhold som muligt - og meget mere. Målet er, at det skal være så nemt og bekvemt at tage cyklen i Rødovre, at cyklen bliver et reelt alternativ til bilen.

Rødovre cykelstrategi - En stærk cykelby 2021-2033

Vi skal have endnu flere Rødovreborgere op på cyklen. Det giver et fantastisk velvære, god motion og det sparer på CO2 udledningen. Derfor har vi sat gang i udvikling af en ambitiøs cykelstrategi for hele Rødovre.

Rødovre Cykelstrategi en plan for, hvordan cyklisterne i Rødovre over de næste tolv år får så gode forhold som muligt – og meget mere. Målet er, at det skal være så nemt og bekvemt at tage cyklen i Rødovre, at cyklen bliver et reelt alternativ til bilen, og der er god grund til at lægge mange kræfter i arbejdet.

Når flere tager cyklen, har det betydning på mange og meget vigtige områder. Vi skal ændre vores vaner, hvis vi skal lykkes med den grønne omstilling, som er helt nødvendig. Færre biler er lig med mindre vejstøj. Flere cyklister er en gevinst for sundheden. Og så vil gode cykelforhold binde vores kommune endnu bedre sammen i fremtiden.

Vi har allerede involveret både borgere og virksomheder for at ramme rigtigt, og vi vil undervejs også se grundigt på, hvordan det går med indsatsen. Så jeg er sikker på, at vi vil lykkes med ambitionerne, som vil gøre Rødovre til en af landets bedste cykelkommuner.

Tusinde tak for de mange input til cykelstrategien fra alle i Rødovre. Tak til alle der har medvirket i interview og alle der på den ene eller anden måde har bidraget til, at vi nu har fået en ambitiøs cykelstrategi for Rødovre, som sætter retning for, at endnu flere borgere kommer med op på cyklen og vi dermed kan bidrage positivt til vores fælles sundhed og til CO2 regnskabet i Rødovre.

Rigtig mange input har fundet vej til strategien og på den måde er det en fælles cykelstrategi for hele Rødovre.

Britt Jensen
Borgmester

Rødovre cykelstrategi - En stærk cykelby 2021-2033

Teknisk Forvaltning

Send sikker Digital Post til Rødovre Kommune

Rødovre Kommune
Teknisk Forvaltning
Tæbyvej 77
2610  Rødovre
Telefon
36 37 70 00

Send sikker Digital Post til Rødovre Kommune
Kontakt og åbningstider