Arrangementer

Event billede
Sted: Mariehaven, Søndergade 20, Ansager
Dato: Søndag den 4. august 2024
Tid:, kl. 10.30.
Pris: Entré Køb/bestil billet

Sommersang i Mariehaven.

Musik
Ingen sommer i Danmark uden Sommersang i Mariehaven. Sådan er det blevet for rigtig mange, der vender tilbage år efter år.

Fra starten har Mariehaven været tænkt som et mødested for tre generationer under samme himmel i den smukkeste have gerne med musikkens væsen i ord toner som et af flere omdrejningspunkter. Sommersang i Mariehaven må gerne kalde på det bedste i os alle, fællesskabet det gode samvær gør altid en forskel sådan er det så i Mariehaven, som har fundet sin helt egen form gennem årene.

Maries Festival Band står højt på publikums forventningsbarometer spiller på fornem vis gæsterne indenfor i haven allerede kl. 10,30, hvergang der er Sommersang i Mariehaven.

I Mariehaven er det altid bedst at være med fra starten. Helge Engelbrecht er på hjemmebane vært dagen igennem sammen med Mariehavens Sommersangsorkester, Neighbours & Friends, er der lagt op til folkeliv fest allerede fra start, når det store 11-mands-band træder ind på scenen kl. 12.00.
Neighbours & Friends stiller så i år med egne solister foruden en vifte af hemmelige gæster. Hertil kommer diverse overraskelser, så der er meget i vente rigtig meget at glæde sig til for publikum så denne gang i Mariehaven.

Mariehaven, Ansager

Unummerede siddepladser

STED: Musik Galleriet Mariehaven, Søndergade 20, 6823 Ansager tlf. 28 34 30 79

BEMÆRK: Parkering ca. 500 meter fra Mariehaven
Der forefindes få Handicap-parkeringspladser på Grødevej
Mad, stole, paraplyer hunde må IKKE medbringes til arrangementet.

LÆS MERE:

www.mariehaven.dk
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer