Arrangementer

Event billede
Sted: Pangea Park, Gummersmarkvej 7A, Bjæverskov
Dato: Fredag den 9. februar til lørdag den 30. november 2024
Tid:, kl. 10-16.

Pangea Park.

Diverse
Velkommen til Pangea Park - Eventyrlig Familiedag Udendørs og Indendørs! Pangea Park er det perfekte udflugtsmål for børnefamilier året rundt.

Her kan I forvente en magisk dag i selskab med fantastiske dyr og spændende aktiviteter for både små og store eventyrlystne sjæle.

Nærkontakt med Dyrene: Hos os kan I komme helt tæt på dyrene, som om I var midt i deres naturlige levested. Vandre gennem den australske slette blandt kænguruerne eller oplev aberne svinge sig fra træ til træ. Måske har I lyst til at hilse på vores kæmpe skildpadder, eller måske frister det at klappe geder og kaniner? Og selvfølgelig er vores charmerende alpacaer også klar til at møde jer!

Dyreforstilling med Et Twist: Hver dag kl. 12:00 og kl. 14:00 præsenterer vi spændende shows, hvor I får mulighed for at komme helt tæt på nogle af dyrene, inklusive slanger, krokodiller og skildpadder. Det er en oplevelse, I sent vil glemme!

Leg og Afslapning: Vores park er skabt med børnefamilier i tankerne. Vi har to store legepladser, hvor børnene kan boltre sig, søde klappegeder, hvor de kan få nærkontakt med dyr, og en hyggelig overdækket terrasse, hvor I kan nyde jeres medbragte madpakke og slappe af. Fik vi nævnt at vi også har en kæmpe hoppepude! Samt en minigolfbane!

Mere End Bare Dyr: Udover dyrene har vi meget mere at byde på. Udforsk vores tropiske hus, gå på opdagelse indendørs i krybdyrgrotten, oplev de forunderlige fugleområder, deltag i vores forskellige begivenheder, og lad jer forkæle i vores café med lækker mad og forfriskninger.

Dyrevelfærd og Bevarelse: Vi elsker vores dyr og arbejder hårdt for at bevare og beskytte dem. Dyrevelfærd er vores højeste prioritet, og vi er stolte af at bidrage til bevarelsen af truede dyrearter.

Dyrene venter ivrigt på at møde jer, uanset vejret! Kom og besøg os for en eventyrlig dag, som hele familien vil elske.
OBS. Hver opmærksom på at vind og vejr samt højsæson og lavsæson og (dyrenes velbefindende) kan være årsag til at nogle aktiviteter ikke er tilgængelige! Ring/skriv altid hvis i vil være sikre
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer