Arrangementer

Event billede
Sted: Nyt Hesteliv, Søndersøvej 144, Morud
Dato: Lørdag den 30. november 2024
Tid:, 11:00 - ca. 12.
Pris: Entré: 90 kr /12 euro 0-3 år: gratis, medlemmer: 60 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside

Guidet rundvisning på Danmarks største hesteinternat.

Diverse
Oplev internatet, der hvert år redder heste og æsler i nød i hele Danmark. Mød de skønne dyr og få historien om dem og stedet. Dyrene er nysgerrige og glade for besøg. Tilmelding nødvendig på sms 26355865 eller info@nyt-hesteliv.dk.

Foreningen Nyt Hesteliv er en landsdækkende hesteværnsorganisation og hesteinternat etableret i 2005, der tager sig af vanrøgtede og mishandlede heste. Nyt Hesteliv tilbyder også otium for heste og ponyer ved et midlertidigt eller permanent ophold. Vi tilbyder rigtig gode hesteforhold med opsyn af hestene hele dagen.

På hesteinternatet bor der op mod 100 heste, ponyer og æsler. Alle dyrene kommer fra dyreværnssager, hestemarkeder og private, som ikke længere kan passe deres dyr. Vores dyr går på store arealer i store flokke, så der er altid noget at kigge på. Kom ud og lær om heste og kom tæt på dem.

Der er også mulighed for at booke rundvisninger til grupper.

Se mere her: https://nyt-hesteliv.dk/events/book-besoegrundvisning/

Har du lyst til at hjælpe, kan du støtte et dyr. Det koster kr. 285 pr. måned. Dit barn (0-12 år) kan være sponsor for kr. 150 pr. måned. Er du sponsor, kan du komme ind på internatet, så tit du har lyst og besøge din sponsorhest. Læs mere inde på vores hjemmeside nyt-hesteliv.dk
Yderligere arrangementer Se alle arrangementer