Rødovredagen

”Sammen om Rødovre”. En festlig dag, hvor debatter, musik og mad, workshops, udstillinger og aktiviteter danner rammen om fællesskabet i Rødovre. Alle aktiviteterne er gratis.

Læs pressemeddelelsen "Rødovredagen med fokus på bæredygtighed 

Rødovredagen den 7. september 2019

Fold alle ud

Om Rødovredagen

Rødovredagen er en festdag, der blev etableret i 2016 og bestod af en håndfuld spændende debatter og aktiviteter. Den er nu blevet til en tradition i Rødovre.

Formål 

Formålet med Rødovredagen er at styrke og hylde lokalsamfundet, fællesskabet og frivilligheden i Rødovre. Vi ønsker, at Rødovre skal være en by, hvor borgerne er en aktiv del af det lokale samfund, og hvor livet leves i alle dets facetter.

Vi ønsker med Rødovredagen at medvirke til, at borgere i Rødovre bliver bragt sammen og øger kendskabet til hinanden på tværs af generationer, på tværs af interesser og fællesskaber, på tværs af foreninger og på tværs af bydele. 

I Rødovre står vi ”Sammen om Rødovre” – og Rødovredagen er en folkelig tilgang til at medvirke til at realisere denne vision.

Rammer og indhold 

Dato: 7. september 2019
Sted: Rødovre Parkvej (lukkes), Rådhuspladsen, Rådhusplænen, Viften og Rødovre Bibliotek.

Rødovredagen består af en blanding af idræts-, forenings- og kulturaktiviteter, koncerter, festlige indslag og spændende debatter. Lokale foreninger og borgere kan stille op med konkrete aktiviteter på dagen.

Om temaet for Rødovredagen 2019

Sammen om Rødovre – og resten af verden

FN har fastsat 17 verdensmål for en mere social, miljømæssig og økonomisk bæredygtig verden. Målene beskriver de udfordringer, vi som verdenssamfund står overfor, og sætter samtidig en fælles retning for, at vi i 2030 står med en verden i bedre bæredygtig balance. Som kommune tager vi også del i arbejdet med at nå de 17 verdensmål. Det gælder både i vores daglige arbejde og på en festdag som Rødovredagen.

Derfor er Rødovredagen fyldt med aktiviteter, der sætter fokus på, hvordan du kan tage del i den fælles ind- sats rettet mod en bæredygtig udvikling. Få tips til madlavning med fokus på mindre madspild og ideer til, hvordan du kan genbruge og forny ting, du ellers ville smide ud. Sammen med Vitello kan de mindste deltagere være med til at redde verden og bytte lejetøj, tøj og bøger i byttebiksen. Og så sætter vi fokus på klimaændringer, bæredygtighed og god ’bi-skik’ med foredrag og kunstinstallationer.

Læs evt. mere om FN’s Verdensmål på: www.verdensmaalene.dk

Tak til alle sponsorer

AB Clausen A/S
Andersen Biler
ARAS Security
A/S Rødovre Centrum
Atlas Biograferne
CURA A/S - Skadeservice
Krogsgaard-Jensen A/S
Haugaard & Omegnens VVS A/S
HSG El-Teknik
Islev Apotek
Leif Larsen Ventilation A/S
Murer og kloakmestre Larsen og Meulengracht Aps
ProGruppen
Rødovre Apotek
Smartday
Snedker- og Tømrerfirmaet ved John Ry Nielsen
Steen Rasmussen & Søn
THIELE Briller og kontaktlinser
Øfeldt Centrene

Program

Rødovre Folkefest

Kokkens svar på mindre madspild

Mød kokken Jesper Vollmer Heick, der deler ud af sine erfaringer i forhold til, hvordan vi kan bidrage til at forbedre klimaet ved at reducere vores madspild. Jesper var for nyligt i Cambodia som Folkekirkens Nødhjælps nye madspildsambassadør, og sidste år rejste han landet rundt med anbefalinger til en jul med mindre madspild og mindre overflod, uden der manglede noget på julebordet. Jesper har bl.a. været køkkenchef i Kongehuset og kok på Le Sommelier og på Søllerød Kro. Som kok arbejder han altid ud fra devisen om mindre madspild og fokus på bæredygtighed.

RÅDHUSTELTET KL. 16-17

Pimp dit møbel

Få gode idéer til, hvordan du kan genbruge og forny ting, du ellers ville smide ud. Mette Helena Rasmussen viser, hvordan man ændrer gammelt til nyt og ’upcycler’ møbler og andre ting fra hjemmet. Mette Helena er indretningsekspert og bl.a. kendt fra livstilsprogrammet ’Nybyggerne’ på TV2. Har du et møbel, du ikke er helt tilfreds med, og som trænger til at blive forskønnet, kan Mette Helena ud fra et foto give dig konkrete råd til, hvad du kan gøre.

PLÆNEN VED BIBLIOTEKET KL. 15-17

Folkekøkken og Fællesskab

Rødovre Folkekøkken inviterer til fællesspisning for alle og serverer en kødfri ret til 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Mobile Pay eller kontant. Nyd maden ved langbordet, mens du lytter til Jangmark & The Masters of Swing, som lover lytte- og dansevenlig swingmusik.

LILLE SCENE KL. 17-19

Gode historier og dansetrin med Jens Werner

Du kender ham fra tv-programmet ’Vild med dans’, hvor han er en af de fire dommere, der vurderer præstationerne, når kendte dansepar konkurrerer mod hinanden. Nu gæster han også Rødovredagen, hvor han vil fortælle anekdoter fra et liv med dans. Bagefter vil han lære publikum et par dansetrin og hævder selv, at han kan få ALLE til at danse. Jens Werner begyndte selv at danse som 4-årig og blev som 29-årig verdensmester i selskabsdans. I dag driver han en danseskole ved siden af jobbet som tv-dommer.

RÅDHUSTELTET KL. 17.30-18.30

Højlunds forsamlingshus møder Rødovre

Sportskommentator Carsten Werge tager temperaturen på foreningslivet og det frivillige arbejde i Rødovre i bedste ”Højlunds Forsamlingshus”-stil.

RÅDHUSTELTET KL. 14.30-15.30

Koncert med love shop

Efter at have fejret 25 års-jubilæum med både et opsamlingsalbum og en bogudgivelse manifesterede Love Shop deres betydning for dansk musik. For Love Shop kender på ingen måde til begrebet autopilot, når der skal laves ny musik. De garvede veteraners nyeste album ’Brænder Boksen Med Smukke Ting’ er ingen undtagelse og har høstet mange roser. Veteranerne er klar til at indtage Rødovre med storm.

STORE SCENE KL. 19-20.15

Vitello redder verden – og starter i Rødovre

Gå på opdagelse i børnebogsforfatteren Kim Fupz Aakesons Vitello-univers.

Du kan besøge Vitellos rækkehus ved Ringvejen, høre Kim Fupz Aakeson fortælle nogle af de sjove historier om Vitello, lave din egen Vitello-figur, se filmen ”Vitello” i Viften, gå på skattejagt og få en Vitello-tatovering og meget andet. Alle aktiviteterne er gratis.

RÅDHUSPLADSEN, LILLE SCENE OG BIBLIOTEKET KL. 13-17

Børnedemo

Vitello er ikke et barn, der lader de voksne bestemme det hele! Hjælp Vitello med at tage magten – lav et demoskilt med dit vigtigste budskab til de voksne.

RÅDHUSPLADSEN KL. 13-17

Tag verden rundt med Vitello

Rødovre Fotoklub er klar til at tage billeder af dig og Vitello foran verdens største vidundere, lige fra pyramiderne til Eifeltårnet.

RØDOVRE BIBLIOTEK KL. 13-17

Lav din egen Vitello-figur

Lav din egen Vitello-figur, som du kan dekorere lige som du har lyst til.

FORAN BIBLIOTEKET KL. 13-17

Vitello-film

Få billetter i Rækkehuset ved Ringvejen foran biblioteket til filmen ’Vitello’, som vises i Viften.

VIFTEN KL. 14-15.15  OG  KL. 15.40-16.55

Vitellos byttebiks

Kom og byt legetøj, tøj og bøger i Vitellos byttebiks.

RÅDHUSPLADSEN KL. 13-17

Åbent hus ved Ringvejen

Kom til åbent hus i rækkehuset ved Ringvejen, hvor Vitello bor med sin mor. Her kan du få gratis billetter til filmen ’Vitello’ og vinde en Vitello-tatovering i præmie. Du kan også få udleveret et kort til en sjov skattejagt og prøve kræfter med forskellige foreningsaktiviteter. Og så kan du selvfølgelig smage spaghetti med riveost i bedste Vitello-stil.

FORAN BIBLIOTEKET KL. 13-17

Vitellos far

Hør Vitellos far, Kim Fupz Aakeson, læse højt af Vitello-bøgerne.

LILLE SCENE KL. 13.30-14.30

RE-design med unge

Slap af, spil musik og snak med andre unge i lounge-området Re-design. Du kan også høre om, hvordan du selv kan blive en del af flere forskellige kreative fællesskaber for unge mellem 16-25 år.

LOUNGE-OMRÅDET VED VIFTEN KL. 13-19

Giv dit brugte tøj nyt liv

Kom og bliv inspireret til, hvordan du kan give dit gamle tøj nyt liv med Heidi Lie, der arbejder professionelt med upcycling af tøj. Tag gerne et stykke tøj med hjemmefra og få konkrete råd til dit eget projekt.

KL. 13-17

Kortfilm fra Super16 filmskole – i samarbejde med Rødovre gymnasium

En maler får besøg af sin musikalske nevø, men en personlig strid starter en storm af skænderier, for hvem er den ægte kunstner? Se den spændende Super16 kortfilm ’Et Tårn af To’. Mød også filmens instruktør og producer, der kort fortæller, hvordan filmen blev til, og hvad det vil sige at lave film på filmskolen Super16.

VIFTENS BIOGRAF KL. 17.20-18.20

Gamle ting – Nyt design

Kom og vær med til at gøre gammelt til nyt. Brugte møbler og genstande kan forvandles og kombineres på overraskende, sjove og spændende måder. Eva Wendelboe Kuczynski viser, hvordan du kan gøre, og der vil være bunker af ting og sager at gå på opdagelse i og masser af inspiration at tage med hjem.

KL. 13-17

Tingenes musik

Hvordan kan ting lyde? Kan man lave musik ud af det? Sammen med Malene Heidemann kan du undersøge det og måske endda komponere et lille stykke musik.

KL. 13-17

Pakour-workshop og jam

Foreningen Parkour Fellows står klar til at give dig tips og tricks til enten at prøve parkour for første gang eller arbejde videre med dit talent.

KL. 13-17

Parkour-opvisning

Parkour Fellows og professionelle parkour-atleter laver opvisning.

KL. 17-19

Fælles kunstværk

Vær med til at skabe Rødovredagens fælles kunstværk. Magnus Lind Nielsen fra USKIK guider og sørger for, at du kan være med til at sætte netop dit aftryk på værket.

KL. 13-17


Verdensmål, fredsbevægelse og skabertrang

Giv et godt budskab videre

Med inspiration fra FN’s verdensmål kan du i Kunstrådets workshop skabe dit helt eget slikpapir med et godt og vigtigt budskab. Bajrami Bolcher laver en slikkepind, som passer til dit slikpapir, mens du venter. Med dit verdensmåls-bolche kan du gå ud og ’forsøde’ livet for andre og minde dem om de vigtige verdensmål.

KUNST- OG KULTURTELTET KL. 13-17

Fjendskab, frygt og fredsbevægelse

Kom i den hemmelige kommandocentral under biblioteket og få historien om Rødovre under Den Kolde Krig.

BUNKEREN UNDER BIBLIOTEKET KL. 13-17

Mød to billedkunstnere

Kunstnerne Jonna Pedersen og Bjørn Eriksen viser egne kunstværker frem. Se og hør om deres kunst, som har været udstillet i 16 lande. Hvis du har lyst, kan du også få testet din formsans.

KUNST- OG KULTURTELTET KL.13-17

Vi skaber med vores hænder

Kig en bronzestøber over skulderen, når billedhugger Peter Hesk viser frem og fortæller om bronzeskulpturens lange vej fra idé til færdigstøbt værk. Rødovre Kunstråd og billedkunstneren Paul Ranslet viser også skitser og fotos af de kommende bronzeskulpturer til Ørbygård. Tag desuden del i snakken om, hvordan vi bruger kunsten til at skabe en bedre by.

KUNST- OG KULTURTELTET KL. 13-17


Sammen om klimaet

Lad det summe – foredrag om god bi-skik

Vi har ca. 240 arter af vilde bier i Danmark. Men hvad spiser vilde bier og hvor bor de? Kan vi overleve uden bier? Og hvorfor er det egentlig så svært, det der med bier? Du får svar på dine spørgsmål, får masser af fif til mere ’sum’, og bliver klogere på blomster, bier og bestøvning, når der er foredrag med Nina Launbøl Hansen, journalist og stifter af naturorganisationen PLAN Bi.

PLÆNEN VED BIBLIOTEKET KL. 13.45-14.45

Klimatilpasning i Rødovre

Kom og tag en snak med Rødovre Kommunes Teknisk Forvaltning om klimatilpasning. Hør om indsatsen for at klimatilpasse Rødovre og få en snak om, hvordan du håndterer dit regnvand, når skybruddet kommer. Du kan også deltage i en konkurrence og høre om vores arbejde med FN’s Verdensmål.

PLÆNEN VED BIBLIOTEKET KL. 13-17

Går klimaet amok?

Mød vejrværten Mikael Jarnvig og få klimaekspertens bud på, hvad der er op og ned mht. klimaændringer – hvad er virkeligt, og hvad er fake news? Jarnvig forklarer, hvordan atmosfæren reagerer på dét, vi gør ved den, og hvilke konsekvenser det vil få for os mennesker.

RÅDHUSTELTET KL. 13.10-14.10

Fotoudstilling – FN’s Verdensmål

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling skal sætte os i retning mod en mere bæredygtig fremtid. Globale Seniorer har produceret en fotoudstilling, der illustrerer verdensmålene. Med udstillingen følger et oplæg kl. 14.45-15.15 og efterfølgende åben dialog om verdensmålenes set ud fra et rødovreperspektiv.

BIBLIOTEKET KL. 13-19


Åbent rådhus

Rådhusets kommunalbestyrelsessal er åben for interesserede og Borgerservice holder åbent. KL. 13-17

 

Mød en politiker

Kom indenfor på rådhuset og få en uformel snak med dine lokalpolitikere.KB-SALEN KL. 13-17 

Borgerservice 

Kig forbi Borgerservice og få hjælp til pas, kørekort, NemID, det offentliges selvbetjeningsløsninger eller din digitale postkasse. Du er også velkommen, hvis du bare er nysgerrig eller har brug for generel rådgivning og vejledning på de øvrige serviceområder.

BORGERSERVICE KL. 13-17

Rådhusets hall: udstilling

Kunstneren Veronica Hodges har kreeret en installation af papir, som har fokus på biodiversitet og den rolle, klodens insekter spiller for naturen. Installationen er udstillet i rådhusets hall. Mød kunstneren mellem kl. 14-16.

RÅDHUSETS HALL KL. 13-17

Singer/songwriter poesi

Glæd dig til en oplevelse af de helt store, når trioen ’Nomader med hjemve’ indtager KB-salen med et helstøbt tekstunivers svøbt i en smuk musikalsk påklædning i form af synthesizer, tangenter, guitar og beats.

KB-SALEN KL. 15.30-17


Musik på lille scene

Rødovre korskole

Det populære børne- og ungdomskor ’Rødovre Korskole’ synger et udvalg af sange fra efterårets repertoire dirigeret af Iben Vestergård og akkompagneret af Jonas Hunt.

KL. 13-13.20

MusikUnik

MusikUnik er et gratis musikalsk tilbud til børn og unge i Rødovre, hvor fællesskab og sammenhold står side om side med musikken og samspillet. Til Rødovredagen optræder mentorer fra Rødovre Concert Band.

KL. 14.40-15

Mirakel – En musical af Kim Fupz Aakeson

Musicalholdet fra Ungecenter 2610 optræder med sange fra årets musical ’Mirakel’, akkompagneret af musicalorkesteret fra Rødovre Musikskole under ledelse af Tim Lund Jørgensen. KL. 15.15-15.30

South coast stompers

South Coast Stompers er hele Vestegnens klassiske jazzorkester. Den traditionelle besætning swinger sig gen-nem kendte og mindre kendte melodier fra jazzens storhedstid. Orkestret lover lytte- og dansevenlig musik. KL. 15.45-16.25

SMIR

SMIR består af Maja Carvell (vokal) samt Sebbe & Rasser (guitar). De mødte hinanden på Rødovre Musikskole og glæder sig til at præsentere nogen af deres nye sange til Rødovredagen.

KL. 16.35-17

Jangmark & the masters of swing

Med trompetisten og sangeren Jørgen Jangmark i front er der lagt op til en aften, hvor musikken har sine rød-der solidt plantet i den populære del af swingmusikken.

KL. 17-19


Foreningsliv i Rødovre

Mød de frivillige foreninger og et væld af aktiviteter, som både er for børn og for voksne.

OMKRING RÅDHUSPLADSEN KL. 13-17

Lav patchwork

Rødovre Quilterne viser, hvordan du kan sammensætte stofrester til smukke patchwork-tæpper. Kom og bliv inspireret til at bruge gamle bomuldsrester til alt fra nøgleringe til sengetæpper.

Højlunds forsamlingshus møder Rødovre

Sportskommentator Carsten Werge tager temperaturen på foreningslivet og det frivillige arbejde i Rødovre i bedste ”Højlunds Forsamlingshus”-stil. Hvordan går det med foreningslivet i Rødovre? Er det frivillige arbejde med til at skabe værdi i lokalsamfundet?

RÅDHUSTELTET KL. 14.30-15.30

Bytte tøj-biks

Hos FRI Fælles Rødovre Islev kan du bytte tøj. Så kig gerne klædeskabet igennem for tøj, du ikke længere har brug for og byt det til noget nyt.


Alle foreninger

AKB Rødovre
AOF Rødovre
Avarta
Byggelegepladserne i Rødovre
Diabetesforeningen, Rødovre Lokalforening
Folkedanserforeningen Den lille Vendelbo
Foreningen Danmarksfarver
FRI Fælles Rødovre Islev
Fællesrepræsentationen af almene boliger i Rødovre
Gymnastik- og Idrætsforeningen Orient
Heerup Museums Venner
Hjerteforeningen Glostrup/Rødovre
Højnæskirken
Høreforeningen Rødovre Lokalafdeling
IFEL specialsport
Islev Sportsdykkerklub
Islev Taekwondo Klub
KFUK Spejderne
Kræftens Bekæmpelse Rødovre
Lokalradioen RødovreKanalen 105,9 MHz
RISK - Rødovre International Street Klub
Rockets Cheerleaders
Rødovre Dansevenner
Rødovre Floorball Club
Rødovre Folkekøkken
Rødovre Frivilligcenter
Rødovre Håndboldklub
Rødovre Ishockey Klub
Rødovre Lokalhistoriske Forening
Rødovre Revyen
Rødovre Teaterforening
Rødovre Tennisklub
Rødovre Quilterne
Rødovrespejderne DDS
Schweizer Mosens IF
Sind Rødovre
Slægtsforskere i Rødovre
Teater Folk

Andre aktører

Det Åbne Værksted på Vandværket
Folkekirkerne i Rødovre
Folkeoplysningsudvalget
Fælleselevråd Rødovre kommunale Ungdomsskole
Gigtskolen
Integrationsrådet
Kulturhuset Viften
LegeHUSET med kunstnerne Jonna Pedersen og Bjørn Erikse
Oplevelsescenter Vestvolden
Røde Kors Glostrup Samaritterne
Rødovre Fotoklub
Rødovre Hovedbibliotek
Rødovre Gymnasium
Rødovre Musikskole
Rødovre Sundhedscenter
Rådgivnings- og Behandlingscenter
Super16 Filmskole
Teknisk Forvaltning/ Miljøkontoret
Tigertræning
Udsatterådet

Foreningsaktiviteter for store og små

Ved rådhuset og plænen ved biblioteket er der et væld af sportsaktiviteter, lege og andre oplevelser for børn og unge. KL. 13-17

Scor et verdensmål

Kom og spil floorball med Rødovre Floorbal Club, eller hvad med at skyde på mål hos Rødovre Ishockey Klub? Du kan også prøve kræfter med Streetbasket hos Rødovre International Street Klub.

Parkour og specialsport

Du kan øve dig på parkour hos IFEL Specialsport på rådhuspladsen eller sammen med foreningen Parkour Fellows, som viser tips og tricks til at prøve parkour ved lounge-området ved Viften.

Minitennis og dykning

For de små er der minitennis med hjælp fra instruktører fra Rødovre Tennisklub. Man kan også prøve at trække vejret gennem en iltmaske og lege i en robåd hos Islev Dykkerklub.

Hoppeborg

Hoppeborgen står traditionen tro klar til alle hoppeglade børn med hang til leg. 


PLÆNEN VED BIBLIOTEKET

Hop på trampolin

Mød foreningen Love2dance, der både danser og laver flotte opvisninger på trampoliner. Du kan også selv hoppe med, hvis du har lyst!

KL. 14.10-14.30  og  KL. 15.45-16.15

Karrusel

Alle børn i alderen 4-12 år kan få en snurretur i karrusellen.

Sundhed og smoothies

Hos Rødovre Sundhedscenter kan du cykle dig til en smoothie og ellers høre om Sundhedscenterets tilbud.


Opvisninger og dans på rådhuspladsen

Er du vild med dans?

Jens Werner fortæller anekdoter fra et langt liv med dans, bl.a. som dommer i ’Vild med dans’, og lærer desuden publikum et par dansetrin.

RÅDHUSTELTET 17.30-18.30

Rødovre teaterforening

Mød teaterforeningen på rådhuspladsen og glæd dig til eftermiddagens program, som byder på en særlig overraskelse.

KL. 15-16.30

Rødovre revyen

Mød op på plænen ved biblioteket og lad dig underholde af Rødovre Revyen.

KL. 17.10-17.30

Islev Taekwondo klub

Holddeltagere fra klubben giver en smagsprøve på, hvad de mestrer.

KL. 16-16.20

Dans med de mindste

Oplev foreningens mindste medlemmer af Love2dance, når de giver opvisning på rådhuspladsen.

15.10-15.30

Rødovre Dansevenner

Der er dans og musik for alle – store som små. Og har du mod på at deltage i en fællesdans, viser en danseinstruktør, hvordan det skal gøres.

KL. 15.40-16

Den lille Vendelbo

Folkedanserforeningen byder op til dans og musik i flotte dragter.

KL. 17.-17.50

Programmet for RØDovredagen 2019

Billeder fra Rødovredagen 2019

Herunder kan du se stemningsbilleder fra en meget vellykket Rødovredagen med masser af sjove aktiviteter og oplevelser for store og små. Tak til alle, som bidrog til det store arrangement. På gensyn i 2020.

Foto: Bajramis bolcher laver bolsjer af verdensmål
Foto: Bibliotekets Vitello-aktiviteter
Foto: Bibliotekets Vitello-aktiviteter
Foto: Billedkunstner Bjørn Eriksen, Foto Réne Edmund Larsen
Foto: Byggelegepladserne bygger insekthoteller med børn
Foto: Fællesrepræsentation af almene boliger i Rødovre
Foto: Fællesspisning ved Folkekøkkenet
Foto: Folkekøkkenet med sin chili sin carne
Foto: Gæster til koncert med Love Shop
Foto: Historien om Den Kolde Krig i bunkeren under biblioteket
Foto: Jens Werner underholder om Vild med Dans
Foto: Jesper Wollmer Heick om bæredygtig madlavning
Foto: Karruselaktiviteter m.v.
Foto: Kim Fupz Aakeson læser højt fra Vitello
Foto: Koncert med Love Shop
Foto: Love2dance
Foto: Love2dance hiphop
Foto: Mette Helena Rasmussen om upcycling
Foto: Mikael Jarnvig om klimaforandringer
Foto: Musicalholdet fra Ungecenteret 2610
Foto: Nomader med hjemve i kommunalbestyrelsessalen
Foto: Paul Ranslet fortæller om værk til Ørbygård
Foto: Pige spiser Bajramis slikkepind med Verdensmål
Foto: Publikum til musikscenen
Foto: Re-design med unge
Foto: Rødovredag 2019 foreningslivet
Foto: Rødovre Korskole
Foto: Tennisspil med Rødovre Tennisklub
Foto: Peter Hesk fortæller om bronzestøbning
Foto: Rockets Cheeleaders
Foto: Veronica Hodges og Erik Nielsen
Foto: Veronica Hodges under sin installation

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre

Telefon
36 37 70 00

Email

Kontakt og åbningstider

Cookies

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Når du benytter sitet, samtykker du til vores anvendelse af cookies. Læs mere om vores cookiepolitik.

OK