MitID

Du kan få hjælp til at oprette MitID og aktivere MitID ved personligt fremmøde i Borgerservice. Du skal medbringe gyldig billedlegitimation. Vi hjælper dig i gang med aktivering af og brug af MitID og Digital Post. Book din tid her.

Tidsbestilling

Fold alle ud

Bestil tid i Borgerservice

I Borgerservice på rådhuset er der både mulighed for at bestille tid til betjening og for at komme forbi og trække et nummer. Mange borgere foretrækker at bestille en tid, når de skal betjenes. Når du bestiller tid, kan du blive betjent på et bestemt tidspunkt, og vi undgår langt hen ad vejen ventetid. Hvis der ikke er flere ledige tider, eller du blot ønsker at møde op i Borgerservice, når det passer ind i din hverdag, så kigger du blot forbi i vores åbningstid.

Du kan bestille tid i Borgerservice her eller ved at ringe til Rødovre Kommunes kontaktcenter på telefon 36 37 70 00. Du finder kontaktcentrets telefontider her. Ved at bestille tid undgår vi så vidt muligt, at der opstår ventetid. 

Annuller din reservation

Start tidsbestilling

Skriv personfølsom/fortrolig post

Fold alle ud

MitID

For at sende personfølsom/fortroligt post til Rødovre Kommune skal du benytte dit MitID

Skriv Digital Post

MitID

Ved personligt fremmøde i Borgerservice med gyldig billedlegitimation kan du få oprettet MitID.

Vi hjælper dig i gang med aktivering og brug af MitID.

Digital borger - digital service

Det skal være nemmere og mere sikkert for danskerne at kommunikere med det offentlige. Din nye personlige, digitale adgangskode, MitID, giver dig adgang til netbank og en lang række digitale services fra det offentlige Danmark du kan bruge dem, præcis når det passer dig. Så gør dig selv en online tjeneste, vink farvel til køer, ventetoner og åbningstider.  

Din digitale postkasse

Med digital post kan du kommunikere digitalt og papirløst med det offentlige og synkronisere med din e-boks. Du logger ind i din digitale postkasse ved at klikke på ’Mit RK’ øverst på denne side.

Nøglen til det hele er MitID, som du også bruger til din netbank. Når du har logget på med den, har du adgang til det hele. Er du netbankkunde får du automatisk din MitID inden årets udgang – er du ikke kunde i en netbank, så kan du bestille den her. Og husk MitID kan du bruge til meget mere end netbank. 

Som digital borger er du nummer ét i køen - nemmere bliver det ikke!  

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Social- og Sundhedsforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610  Rødovre
Telefon
36 37 70 00

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune
Kontakt og åbningstider