Nyttige links

Som iværksætter kan du finde nyttige informationer på disse links.

Nyttige links

Som iværksætter kan du finde nyttig information på følgende sider:

Amino

PR-kursus specielt for iværksættere – lær at bruge pressen som din medspiller.
www.amino.dk

Derudover har Amino lavet en guide om iværksætterstøtte

Capino

Danmarks matchmaking-portal, hvor selvstændige og iværksættere kan få kontakt til investorer, långivere og rådgivere. 
www.capino.dk 

CONNECT Denmark

CONNECT Denmark er en non-profit organisation grundlagt i april 2000. Organisationen tilbyder vækst-iværksættere professionel rådgivning og adgang til et unikt netværk, repræsenteret ved nogle af de bedste kompetencer fra dansk erhvervsliv, universiteterne og internationale organisationer.
www.connectdenmark.com  

Dansk Iværksætter Forening

Dansk Iværksætter Forening er et levende forretningsnetværk samt en stærk interesseorganisation for iværksættere.
www.d-i-f.dk

Foreningen DANA

Værdi til dig der er selvstændig eller iværksætter. Netværk, arrangementer, indtægtssikring, juridisk hjælp og et hav af medlemsfordele.
www.frie.dk

Fødevarestyrelsen

På fødevarestyrelsen kan du få oplysninger om fødevarer, tilbagetrukne fødevarer, gennerelle vejledninger, import og eksport mv.
www.foedevarestyrelsen.dk

Legater og fonde

Artikeldatabasen rummer godt 20 lange artikler samt en blog målrettet blandt andet virksomheder, fundraisere og organisationer som formidler om legatsøgning, og en række artikler fremhæves her: www.fundraising.how , hvor der redegøres for mange af de forhold, som iværksættere og andre ansøgere skal tage højde for ifbm. ansøgning af fonde, hvilket er relevant for netop jeres side. Dertil har vi følgende blog: https://www.fundraising.how med artikler såsom "Hvad er legater?", "Hvad er et finansieringsbehov?", "Hvordan søger man fonde?" samt "Boost din økonomi med legater".

IVÆKST

IVÆKST er vejen til vækst for små og mellemstore virksomheder. Her kan du finde løsninger på de udfordringer og risici, din virksomhed møder, fra moms, skat og forretningsplan til effektivisering, vækst og finansiering. Få medvind op ad vækstkurven med IVÆKST.
www.ivaekst.dk

Match-online

Danmarks kontaktbørs for køb og salg af virksomheder
www.match-online.dk

Ministeriet for Forskning, Innovation og videregående uddannelser

Innovationsmiljøerne hjælper forskere og andre med at omsætte forskningsresultater og nye idéer med et højt videnindhold til forretning. Innovationsmiljøerne bidrager med kapital og rådgivning i den tidlige fase fra idé til forretning.
www.fivu.dk

Saxis

Saxis.dk er en platform for køb og salg af virksomheder. Få hjælp til alt fra værdiansættelse og salgsmodning til køb og salg af virksomheder. Saxis har i skrivende stund formidlet næsten 2.000 virksomhedssalg.
www.saxis.dk 

SKAT

Her kan findes oplysninger om virksomhedsform, moms, bogføring og regnskab, fradrag mv. Herudover kan du læse ofte stillede spørgsmål, som iværksættere har i relation til etablering af egen virksomhed.
www.skat.dk 

Virk.dk

Erhvervslivets portal som indgang til det offentlige. Her kan du finde oplysninger om indberetninger til offentlige myndigheder mv.
www.virk.dk

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Teknisk Forvaltning
Tæbyvej 77
2610  Rødovre
Telefon
36 37 70 00

Send sikker Digital Post til Rødovre Kommune
Kontakt og åbningstider