City Elevator vinder Rødovre Erhvervspris 2023

16/11-2023

Socialt ansvar, et godt og trygt arbejdsmiljø, imponerende vækst samt stærk opbakning til lokalsporten var nogle af begrundelserne, da Rødovres borgmester Britt Jensen i aftes kunne udløse spændingen og udråbe City Elevator som vinder af Rødovre Erhvervspris 2023 ved et arrangement i Viften.

”Virksomheden vægter det sociale ansvar højt. Den har blandt andet bidraget med at give socialt udsatte en chance i virksomheden. Der er fokus på et godt og trygt arbejdsmiljø samt personalepleje. Og virksomheden støtter op om lokalsporten og har bl.a. støttet Rødovre Mighty Bulls,” sagde Britt Jensen i sin tale til prisvinderne.

City Elevator leverer blandt andet service og tilsyn med elevatorer, rulletrapper, lifte og meget andet, ligesom de rykker ud, hvis elevatoren går i stå, og virksomheden har modtaget Børsens Gazelle-pris hele fem gange – i 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023. På medarbejdersiden er virksomheden i løbet af få år vokset til 17 medarbejdere.

Det er niende gang, Rødovre Erhvervspris uddeles, og i alt var 15 virksomheder nomineret til årets pris. Der er en række kriterier, som spiller ind i udvælgelsen af modtageren, herunder:

  • En markant vækst - omsætning, indtjening eller medarbejdere
  • En særlig indsats for inklusion af socialt udsatte grupper
  • Nyskabende, f.eks. teknologisk eller ledelsesmæssigt
  • En særlig miljømæssig indsats
  • En særlig indsats i forhold til virksomhedens arkitektoniske fremtræden
  • En særlig indsats for lokalområdet, f.eks. støtte til lokale foreninger.

Derudover kan andre omstændigheder spille en rolle, og allerede nu kan man indstille virksomheder til Erhvervsprisen for 2024. Derfor opfordrer Britt Jensen til, at man bidrager med gode kandidater, hvis man kender en virksomhed, der gør sig fortjent.

”Rødovres erhvervsliv er kendetegnet ved en lang række virksomheder, som både er stærke på hver deres områder, og som på mange måder spiller en positiv rolle lokalt. Det kommer man ikke sovende til, og derfor er det vigtigt, at vi med Erhvervsprisen skaber opmærksomhed om og anerkendelse af det hårde arbejde, der ligger bag at drive en virksomhed,” siger hun.

Indstillinger til Rødovre Erhvervspris 2024 kan sendes til Rødovre Kommune på digital post.