Skarnsstregerne får frit spil på Rødovredagen

16/08-2023

Lørdag den 2. september kl. 13-17 fyldes Rådhuspladsen og Rådhusplænen traditionen tro med musik, foredrag og aktiviteter for både store og små. Årets børneunivers ’2610!BadassBørn’ hylder de sprælske, de modige og de lidt for ærlige børn.

Børn er seje. Rødovrebørn er mega seje. Og børnebøgerne er fulde af sprælske, modige og ærlige figurer. Dem, der mener det af et godt hjerte, men alligevel kommer til at lave lidt ballade. Dem hylder vi på Rødovredagen med børneuniverset ’2610!BadassBørn’.

Rødovre Bibliotek indbyder børn og deres voksne til fri leg i supermarkedet med Luske-Lise og Lasse-Leif. I kan bøvse alfabetet med Sallys lillebror Eddie, starte jeres egen silent-disco-fest som Ruth-Viola, pimpe en pizza Otto-style med vingummibamser og jordbæryoghurt og lave en bh-drage som Vitello.

På den store scene kan I opleve det sejeste børnehiphopshow med ’HipSomHap’ spækket med seje rim, syge beats og masser af bad-ass børneattitude.

Også på det hvide lærred er der fokus børnenes ballade-univers. I Kulturhuset Viftens biograf vises film for hele familien. Her kan I se den animerede komedie ’Mugge & Vejfesten’ og genindspilningen af børneklassikeren ’Krummerne – Det er svært at være 11 år’.

Alle aktiviteterne er gratis. Det fulde programme for Rødovredagen ligger klar i starten af august, så holde øje med rk.dk og Rødovre Kommunes Facebookside.