Registrer dit anlægsønske

Et anlægsprojekt kan være mange ting. Det kan spænde fra en udvidelse af eksisterende faciliteter til et ønske om investering af helt nye.

Selvbetjening

Fold alle ud

Ansøgning til anlægsprojekter på idrætsområdet

Husk at have MitID klar.

I det følgende kan du indsende dit anlægsønske. Inden du registrerer dit anlægsønske, opfordrer vi til at du orienterer dig i baggrund og proces samt procesplanen for 2024.

Ansøgning om anlægsønsker:

Tryk på Start selvbetjening for at indsende din ansøgning. For at indsende din ansøgning skal du logge ind med dit eget eller din forenings MitID.

Når du klikker på "Start selvbetjening" skal du være opmærksom på, at vores udbyder af servicen (EG) gerne vil sætte en eller flere cookies på din computer.

Start selvbetjening

Skriv personfølsom/fortrolig post

Fold alle ud

Kultur - Kultur og Fritidsområdet

For at sende personfølsom/fortroligt post til Rødovre Kommune skal du benytte dit MitID

Skriv Digital Post

Der er deadline for ansøgning d. 31. januar 2024

Et anlægsprojekt kan være mange ting. Det kan spænde fra en udvidelse af eksisterende faciliteter til et ønske om investering af helt nye. Det kan være opstået som en spontan idé eller være et gennemarbejdet projekt med priser og arkitekttegninger, som kan vise det færdige resultat. Begge dele kan beskrives og ansøges om.

Inden ansøgningen sendes afsted opfordrer vi til, at du læser kriterierne for den kommende proces grundigt igennem. Informationer om den kommende proces og kriterier findes under fanen ”Procesplan for 2025”

Ansøgningsskemaet kan ved første øjekast virke omstændigt, dog er det ikke alle spørgsmål, der vil være lige relevante at udfylde for alle anlægsønsker. Skemaet er udarbejdet, så det er muligt at beskrive sit anlægsønske udførligt i forhold til de vedtagne parametre. Skemaet skal ses som en guide til at få alle relevante informationer med, så projektet bliver præsenteret hele vejen rundt.

Når ansøgningsrunden er færdig og alle anlægsønskerne er modtaget hos Børne- og Kulturforvaltningen, vil forvaltningen analysere og kvalitetstjekke anlægsprojekterne. Efterfølgende vil udvælgelseskomitéen lave en prioriteret liste, som politikkerne kan tage med videre i budgetforhandlingerne.

Vi glæder os til at modtage jeres ansøgning.

NB: Bilag og andet materiale kan indsendes sammen med nedenstående ansøgningsskema.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til ansøgningsskemaet eller -processen, kontakt:

Morten Dam Vestergaard
Send e-mail via Digital Post Att. Morten Dam Vestergaard
Tlf.: 36 37 76 33

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610  Rødovre
Telefon
36 37 70 00

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune
Kontakt og åbningstider