Huse, haller og anlæg

I Rødovre har vi et rigt og varieret kultur- og fritidsliv. Vores kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter danner ramme om mange af de aktiviteter, som vores lokale kultur- og fritidsliv byder på.

De mindste børn glæder sig til at komme i svømmehallen, de lidt større vil gerne gå til fodbold, og andre drømmer om at blive en stjerne på isen. Vores fritidsliv har en bred vifte af tilbud til både børn, unge og voksne, som alle byder på sjove og inspirerende oplevelser og danner ramme om vores lokale fællesskab.

Se en oversigt over vores mange haller og andre idrætsanlæg

Lige som vores lokale fritidsliv har vores lokale kulturliv en unik evne til at binde os sammen. Målet er blandt andet, at kulturen skal være en naturlig del af vores hverdag i Rødovre uanset alder. Derfor har vi og vores kulturinstitutioner fokus på at tilbyde oplevelser til alle – både store og små.

Kulturen er ikke bare for alle, den skabes også af os alle. Derfor samarbejder vi med vores borgere, foreninger, kulturinstitutioner og andre aktører om at skabe et lokalt kulturliv, der udvikler fællesskaber og er præget af virkelyst, dannelse og mangfoldighed. Du finder mange af vores kulturtilbud på blandt andet vores biblioteker, museer, musikskolen og Kulturhuset Viften.

Se et samlet overblik over vores kulturinstitutioner

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610  Rødovre
Telefon
36 37 70 00

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune
Kontakt og åbningstider