Halloweenløb

Når mørket har slået kirkegårdens porte ind, og nattens væsner kommer frem, er det tid til at begive sig ud på Rødovres hyggeligste uhyggelige halloweenløb.

Kom og deltag i det hyggeligste, uhyggelige Halloweenløb i Rødovre

Når mørket har slået kirkegårdens porte ind, og nattens væsner kommer frem, er det tid til at begive sig ud på Rødovres hyggeligste uhyggelige halloweenløb. Tag børn, bedsteforældre, onkler, venner og forældre under armen til en uforglemmelig aften i uhyggens tegn den 12. oktober.

I kan løbe enten 1 km eller 4 km på en rute fyldt med overraskelser. Børneløbet på 1 km foregår på Rådhuspladsen og i P- og varekælderen i Rødovre Centrum og er hyggeligt uhyggeligt. Den lange rute tager hekse, zombier og flagermus rundt i Rødovre, bl.a. igennem kirkegården – som ikke er for sarte sjæle. Ruten er både længere og mere spooky end børneruten.

Kombinér dine hurtige løbesko med draculatænder, heksehatte og flagermusvinger – der er nemlig præmieoverrækkelse til bedst udklædte løbere. Vi rasler med knoglerne og skyder løbet i gang kl. 19, så tag hovedet under armen og grib din kæleedderkop. Aftenens strabadser rundes af ved heksens glødende bål, hvor der grilles skumfiduser til alle seje løbere. Der vil også være en cupcake til alle deltager.

Vær klar til at løbe med sus i skeletskørterne og glæd dig til en aften i uhyggens tegn!

Målgruppe: alle kan deltage uanset alder og kom gerne udklædt. Der er præmier til bedst udklædte.
Dato og tidspunkt: torsdag den 12. oktober 2023 kl. 19.00​​​​​​​
Sted: Rødovre Rådhusplads
Pris: 50 kr. pr. deltager. (OBS: max 1.000 pladser)

Inkluderet i prisen: startnummer, cupcake, vand og goodiebag . – Bemærk ingen goodiebag til de voksne.

Tilmeldingslink: Halloween Løb i Rødovre 2023 (dgi.dk)

Startnumre: afhentes inden løbsdagen. Rødovre Kommune udlevere startnumre på Rødovre Bibliotek, Store sal, mandag den 9. oktober og onsdag den 11. oktober kl. 16.00 – 18.00. Det er muligt at hente startnummer for en ven.

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610  Rødovre
Telefon
36 37 70 00

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune
Kontakt og åbningstider