Udeliv

Rødovre byder på masser af oplevelser i det fri. Den friske luft, grønne omgivelser og blødt underlag er blot nogle af de gode grunde til at lægge din løberute ud i naturen. Du kan også dyrke fitness i naturen eller tage et stopur med og teste din kondi på et af vores sundhedsspor.

Få et overblik over vores motions- og cykelstier

Vestvolden er en oplagt ramme for motion i det fri, men der er også rig mulighed for andre oplevelser. Her kan du for eksempel gå på opdagelse i museer og militære anlæg.

Læs mere om de mange oplevelser på Vestvolden

Besøg også en af vores mange legepladser med familiens mindste. Her er der højt til loftet, og som bonus viser undersøgelser, at udendørsaktiviteter gavner børns udvikling både fysisk og mentalt. Børn bevæger sig mere udenfor, hvor der er mere plads, og hjernen modnes og udvikles gennem kroppens bevægelser.

Se en oversigt over vores legepladser

I det fri finder du også Rødovres mange ’børnetræer’. Siden 2013 har vi fejret vores nyfødte ved at tilbyde at plante dem deres helt eget træ. Træerne blev først placeret i Frugtlunden, og sidenhen har de spredt sig ud i resten af kommunen.

Læs mere om vores ’børnetræer’ og find dit barns træ  

Børne- og Kulturforvaltningen

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune

Rødovre Kommune
Børne- og Kulturforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610  Rødovre
Telefon
36 37 70 00

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune
Kontakt og åbningstider