Klimaliv: Inspirér til klimahandling – eller bliv selv inspireret

06/05-2024

Klimaliv er et fællesskab, som Rødovre Kommune har sat i verden som et mødested for inspiration og viden om, hvad den enkelte og hvad vi sammen kan gøre for klimaet. Nu inviterer kommunen alle interesserede til at mødes.

”Vi har sat som mål, at vi skal være CO2-neutrale i 2050, fordi det er den rigtige vej frem i de klimaudfordringer, vi står i. Det mål kan vi kun nå i fællesskab. Kommunen som organisation står for 3 pct. af den samlede CO2-udledning i Rødovre. Så vi skal finde sammen om løsninger. Klimaliv er sat i verden for skabe et mødested for dialog om de udfordringer, vi står overfor, og for at vi kan inspirere hinanden til at træffe klimavenlige valg i hverdagen,” siger borgmester Britt Jensen

Klimaliv-arrangementet løber af stablen lørdag den 25. maj. Her kan interesserede møde andre Rødovreborgere, der også vil gøre en forskel for klimaet. Deltagerne kan dele ideer og erfaringer om klimatiltag og CO2-reduktion i hjemmet og have samt fra deres eget forbrug. Man kan også høre om kommunens klimaindsats og de grønne fællesskaber, der allerede er i Rødovre. 

Der vil være sandwich til alle tilmeldte. Læs mere og find tilmelding