Vestbad genåbner saunaerne 1. april

23/03-2023

Nu er der gode nyheder til alle dem, som har savnet at gå i sauna. Mandag d. 20. marts besluttede en enig bestyrelse i Vestbad at åbne saunaerne igen lørdag 1. april.

Siden september sidste år har Vestbads saunaer i dame- og herreomklædningen været lukket. Beslutningen kom i kølvandet på den daværende regerings opfordring om at skrue ned for strømforbruget i landets kommuner på baggrund af energikrisen, som blev udløst af krigen i Ukraine. Nu er tiden kommet til en genåbning. 

”Vi er rigtig glade for, at vi kan åbne vores saunaer igen. Vi har fået mange henvendelser fra borgere, som savner at kunne afslutte deres besøg i svømmehallen med en tur i sauna. Derfor har vi valgt at åbne vores saunaer igen,” siger Lene Due, formand for Kultur og Fritidsudvalget i Rødovre Kommune og formand for Vestbad.

Sparer stadig på energiforbruget

Bestyrelsen i Vestbad har valgt en genåbningsmodel, hvor der stadig er en dæmper på energiforbruget. 

”Mange mennesker har gavn og glæde af saunaerne, så det er glædeligt, at vi genåbner, især fordi vi har fundet en model, som tager toppen af energiforbruget. Vi har valgt, at saunaerne først bliver tændt en halv time efter åbningstid om morgenen, og de vil også blive slukket lidt før lukketid om aftenen. På den måde imødekommer vi vores mange brugere samtidig med, at vi stadig sparer på vores energiforbrug,” siger Brøndbys borgmester og næstformand for Vestbad, Kent Max Magelund.