Rødovre Sociale vejviser 2015-2016

Den Sociale Vejviser er det redskab der viser jer en hurtig vej til viden og information og som guider jer frem til mennesker med ressourcer, som har lyst til at gøre forskel som frivillig.

Forord

Der er mange mennesker som udviser lysten til at gøre en forskel for andre mennesker og bruger deres frivillige tid til at støtte, synliggøre og videreudvikle frivilligheden i Rødovre og i Frivilligcentret. Det vi ønsker med denne udgave af Den Sociale Vejviser er at tilbyde alle borgere, frivillige og frivillige sociale foreninger samt professionelle i Rødovre et opslagsværk, som kan vise foreninger, borgere og grupper den mangfoldighed af frivilligt socialt arbejde der findes i Rødovre og omegn.

Den Sociale Vejviser er det redskab der viser jer en hurtig vej til viden og information og som guider jer frem til mennesker med ressourcer, som har lyst til at gøre forskel som frivillig.

Vejviseren er let overskueligt så du kan finde vej til netop den forening, organisation som du har lyst til at bruge tiden til i evt. nogle timer om ugen eller måneden.

Vejviseren kan bruges som et hjælperedskab for pårørende eller personer der har brug for hjælp og kan give dig en hjælpende hånd til at komme ud af dit problem, såsom, kronisk sygdom ensomhed, misbrug, sygdom vejledning, rådgivning m.m.

Vi har desuden lagt en oversigt over samtlige Frivilligcentre i Danmark ind også, så du hurtigt kan finde dit Frivilligcenter hvis du er interesseret i frivilligt socialt arbejde i en anden kommune.

Den Den Sociale Vejviser ligger også på Rødovre Frivilligcenters hjemmeside www.rfcenter.dk, hvor du også finder mange andre informationer som kan være til nytte for både foreninger, frivillige og brugere. Det kan være frivilligjobs, information om en bred vifte af de udfordringer som en frivillig forening ståroverfor, m.m. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte Rødovre Frivilligcenter enten pr. mail mail@remove-this.rfcenter.dk , eller kontakte frivilligkoordinator Lars Thorndal på telefon 23 37 91 04.

Rødovre Sociale vejviser 2015 - 2016

Kontaktinformation

Rødovre Kommune
Social- og Sundhedsforvaltningen
Rødovre Parkvej 150
2610  Rødovre
Telefon
36 37 70 00

Skriv sikker Digital post til Rødovre Kommune
Kontakt og åbningstider